NEMAČKU RAZORILA I POTOPILA STRAVIČNA OLUJA: Zlo krenulo ka Hrvatskoj!

Autor: Republika

Svet

01.06.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javlja meteo servis "Sevir veder jurop", Nemačku je opet pogodilo nevreme. Voda poplavila ulice Betzdorfa. Izdato upozorenje za Hrvatsku!

U najviše pogođenom gradu, Betzdorfu, voda je izbijala iz šahtova na ulicama zbog velike količine kiše koja je pala, navodi Index.hr i podseća da je pre svega nekoliko dana Nemačku takođe zahvatilo veliko nevreme.

Prema podacima evropskog meteorološkog servisa, u roku od 90 minuta u Betzdorfu je palo 90 do 100 militara kiše po metru kvadratnom.

Međutim, meteoalarm upaljen je i za Hrvatsku, gde s etakođe predivđaju moguće grmljavinske nepogode. Žuti meteoalarm je proglašen za srednju i severnu Hrvatsku kao i za Dalmaciju. 


Žuti Meteoalarm na snazi je za područje Hrvatske i sutra i to u svim regijama osim Slavonije i Baranje te samog juga zemlje. Za subotu se predviđaju i pljuskovi, koji bi mogli doneti veću količinu vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading