OSMORO MRTVIH U TEKSASU: Napadač upao u školu i počeo da puca!

Autor: blic.rs

Svet

18.05.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje osam osoba ubijeno je u pucnjavi u srednjoj školi u Santa Feu, u američkoj državi Teksas, javlja Si-En-En. Osumnjičeni za pucnjavu je uhapšen, rekao je novinarima pomoćnik direktora Kris Ričardson.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Do pucnjave je navodno došlo u mestu Santa Fe u američkoj državi Teksas, a lokalni zvaničnici su potvrdili da je škola blokirana.

 

 

Zamenik direktora doktor Kris Ričardson potvrdio je da je jedna osoba uhapšena i da je u pritvoru, ali nije mogao da potvrdi da je bilo žrtava. Jedan od svedoka rekao je za ABC televiziju da se pucnjava u kampusu dogodila na času umetnosti.

 

 

Takođe, jedan od svedoka je rekao da je video napadača kako puca u jednu devojku. Zvaničnih potvrda o povređenima ili stradalima još nema.

 

 

Na Tviteru su se pojavile fotografije vatrogasnih i kola hitne pomoći koja su u okolini škole, kao i helikoptera koji nadleće školski kampus.

Na jednom od snimaka iz vazduha vidi se policija koja pretresa učenike ispred parkiranih školskih autobusa.

Jedan od roditelja koji se javio uživo u program televizije ABC iz automobila, tvrdi da je video barem 4 povređenih. Kako je rekao, on sedi u kolima u trese se dok neko zvanično ne saopšti šta se dešava unutar škole i u kakvom stanju su deca, uključujući i njegovo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading