NIJE NAIVNA PRVA DAMA: Kako i koliko zarađuje Melanija Tramp?

Autor:

Svet

17.05.2018

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladina kancelarija za sukob interesa u Americi javnosti je predočio sve finansijske papire američkog predsednika Donalda Trampa. Osim što je javnost saznala na šta sve Tramp troši svoj novac, uključujući onaj koji je njegov advokat Majkl Koen platio porno zvezdi Stormi Danijels za ćutanje, otkrili su se i prihodi prve dame Melanije Tramp.

Foto: Tanjug/AP
Teško da je samo to posao Prve dame Amerike

Sudeći po papirima, u prošloj godini Melanija Tramp zaradila je između 80.000 i 800.000 evra, a sve zahvaljujući honoraru od prodatih fotografija koje u vlasništvu ima fotoa gencija "Getty Images".

Naime, "Getty" u većini slučajeva u svojoj bogatoj arhivi ima licencirane fotografijemnogobrojnih poznatih ličnosti, a među njima se nalaze i desetine Melanijih fotografija. Ukoliko neki medij želi da ih objavi, oni prvo moraju da kontaktiraju "Getty", koji stupa u kontakt s Melanijim predstavnicima i traži dozvolu za objavu uz, naravno, određenu naknadu.

Budući da "Getty" u svojoj arhivi ima mnogobrojne fotografije što same Melanije, što bračnog para Tramp, ali čak i ormara prve dame iz njenog doma u "Trump Toweru", ne čudi to da su prihodi i više nego primamljivi.

Osim toga, Melanija dobija deo od reklamiranja nakita i preparativne kozmetike, ali i od iznajmljivanja jednoipolsobnog stana u "Trump Toweru", koji je u januaru 2016. godine sama kupila za gotovo 1.220.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading