JEZIVA ISPOVEST IZ SEKTE "BOŽJA DECA": Imala sam samo 11 godina kada su me prisilili na seks sa parom!

Autor: Republika

Svet

15.05.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Bebin (42) prvi put javno svedoči o pedofiliji, prostituciji, nasilju i egzorcizmu, koji su bili normalna svakodnevna praksa u ozloglašenoj sekti Božja deca.

Foto: youtube.com/ rhubh Kubju
Kristina Bebin

Ovu sektu formirao je 1968. pedofil Dejvid Berg, koji je uveo praksu da odrasli članovi sekte seksualno zloupotrebljavanju devojčice kad napune 11 godina - zato što je njegova ćerka imala toliko godina kad ju je silovao prvi put. 

Kristina Bebin, danas majka četvoro dece, konačno je iznela svoju turobnu priču o 20 godina patnje u kultu. Ona je bila beba, a njen brat je imao dve godine kad je njihova majka ušla u ovu sektu, koja je u svakoj komuni imala između 3-20 porodica. Kad je napunila 8 godina, upoznali su je sa "Zakonom ljubavi", koji muškarcima omogućava da spavaju s kim žele. Žene i devojčice iznad 10 godina mamile su muškarce u seks kult tehnikom zvanom "flert pecanje".

Nju i njenu braću i sestre terali su da idu na ulicu da prose. Život im je bio isprogramiran. Budili su se u sedam ujutro zbog molitve, zatim su išli da prose, a kad bi se vratili, brinula se o mlađoj deci. Imali su sat dnevno za vežbe, ali bez grube igre jer je sekta pazila da je ne razotkriju, što bi se lako desilo da je neko dete moralo u bolnicu zbog povrede.

Svaki razgovor sa spoljnim svetom bio je zabranjen. Deca su pretvarana u robote. Nije im bilo dozvoljeno da plaču, a ako se ne smeškaju dobijali su batine. Zvezde kao što su glumica Rouz Mekgovan, Džeremi Spenser, gitarista Flitvud Meka i članovi glumačke porodice Finiks, uspele su da pobegnu iz ovog kulta, ali Kristina nije bila te sreće.

RepublikaFoto: youtube.com/ rhubh Kubju
Dejvid Berg, osnivač sekte

- Govorili su nam da je seks dobra stvar i da treba da uživamo. Bila sam veoma zbunjena što nisam uživala. Nisam mogla da razumem zašto to nije bila neverovatna stvar kako su mi rekli da će biti - svedoči ona. Proći će još 11 godina, tokom kojih je dva puta silovana, pre nego što su je vlasti oslobodile iz kandži sekte koja je držala u šaci hiljade članova širom sveta. 

Kad je imala 11 godina, prisilili su je da spava sa bračnim parom. Kaže da se i sad seća grča u stomaku koji je osećala dok je išla za njima u spavaću sobu i trenutka kad su se vrata zatvorila za njom. Znala je šta je čeka.

Kristina se sa svojom porodicom selila od jedne do druge komune. Prisustvovala je stravičnim scenama nasilja. Umesto bajki, za laku noć su joj pričali o pretećoj apokalipsi.

- Videla sam kako su pretukli dečaka koji se namrštio umesto da se osmehne, a u Japanu su mališana gurnuli kroz papirni zid jer nije prestajao da plače. Jedino vreme kad sam smela da plačem bilo je kad smo dobijali kaznu. Odmah zatim morali smo da prestanemo - priča ona.

- Vežbali su nas da budemo emotivni roboti, uvek srećni i nasmejani. Nismo smeli da se igramo ili da čitamo, a jedini film koji smo smeli da gledamo bio je "Moje pesme, moji snovi" - zato što su deca porodice Fon Trep uvek bila srećna - seća se Kristina.

RepublikaFoto: youtube.com/ rhubh Kubju
Kristina danas ima svoju porodicu

- Plašila sam se i krila sam da piškim u krevet jer se to smatralo demonskom posednutošću i mogli su da me tuku da bi isterali đavola iz mene - dodaje.

Kad je imala 12 godina, nju i starijeg brata poslali su na mesec dana u Japan. Ostali su dve godine. Terali su je da satima čita Bibliju i ponavlja zavete sekti, a režim vežbi bio je surov. Slali su je u više komuna i dvaput je silovali.

- Sekta je privlačila otpadnike od društva, narkomane i mentalno poremećene. Ljudi su stalno menjali imena da ostanu anonimni - priča Kristina. Bilo joj je 15 godina kad su je poslali u komunu u Manili, na Filipinima, gde su javni egzorcizmi i nasilje bili uobičajeni.

- Tek što sam stigla, odveli su me u samicu i pitali da li sam imala svetske misli. Priznala sam da sam slušala muziku dok sam prosila i da imam kožnu jaknu. Ukorili su me i spalili jaknu - seća se Kristina. Njen brat je prošao mnogo gore - bio je dva meseca u samici jer je priznao da je pušio i čitao knjige.

- Jedna čuvarka, koja se predstavljala kao Meri Malezija, a kasnije kao tetka Džoan, bila je zlo živo. Pretukla bi vas ako joj se samo nasmešite.

Sredinom 80-ih godina prošlog veka, sekta je promenila ime u Međunarodna porodica, a vođa Dejvid Berg se povukao i slao instrukcije u pismima i fotografije na kojima odrasli imaju seks sa decom. Pobegao je 1993, a umro godinu dana kasnije, u 74. godini.

- Pokušao je da kaže sledbenicima da prestanu s pedofilskim seksom, ali oni su nastavili jer nisu to smatrali grehom - objašnjava Kristina.

Vlasti su razotkrile kult i izvršile masovna hapšenja u 130 komuna, ali mnoge žrtve nisu mogle da imenuju zlostavljače. Kristina je oslobođena kad je imala 20 godina, a budućeg supruga upoznala je u komuni u Luizijani. Kad je zatrudnela, mladi par je odbio da preda dete sekti i skupio hrabrost da istupi.

Kristina kaže da ne krivi svoju majku i da je ostavila prošlost za sobom.

- Prema sekti osećam samo žaljenje. Oni moraju da žive sa onim što su uradili dok ja mogu da nastavim sa svojim životom. Imam četvoro prelepe dece i zahvalna sam za svaki dan koji živim slobodno - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading