DŽEK MAČKOSEK! MONSTRUM ubio 400 mačaka u Londonu - delove tela uzima kao trofej!

Autor:

Svet

14.05.2018

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijski ubica mačaka, kako ga nazivaju, ubija isključivo kućne mačke, a njihova unakažena tela ostavlja na vidno mesto, kako bi ih pronašli njihovi najbliži.

RepublikaFoto: twitter.com/nypost
Foto: Ilustracija

Londonska policija već četiri godine traga za okrutnim zločincem koji za sobom ostavlja nakaradno izmasakrirane leševe mačaka.

Kako prenosi Jutarnji list, on ih prvo omami tupim udarcem i odseca im glave i udove, a delove tela uzima kao trofeje. Sve je počelo u londonskoj četvrti Krojdon, zbog čega je nazvan "Krojdonski ubica mačaka", ali kako je počeo da ubija životinje i po Londonu i u Mančesteru, počeli su da ga upoređuju sa Trbosekom, nazivajući ga "Džekom mačkosekom", a o njemu je pisao i Veniti fer, uz pitanje "može li iko da uhvati londonsog serijskog ubicu mačaka".

Mediji pišu da ubica ne ostavlja ni jedan dokaz koji bi mogao da dovede do njega, a uspeo je da izbegne i više od četiri miliona kamera koje pokrivaju šire područje Londona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading