UŽASAVAJUĆE: Siluju tinejdžerke, a onda ih žive spaljuju

Autor: Republika

Svet

12.05.2018

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća tinejdžerka je silovana i spaljena živa u proteklih nedelju dana u Indiji, piše “Gardijan“. Devojka stara 16 godina preminula je od zadobijenih povreda.

RepublikaFoto: pixabay.com

“Gardijan“ ističe da su dva muškaraca uhapšena.

Osim toga, oni navode da je tinejdžerku živu zapalio 26-godišnjak zato što je rekla da će reći svojoj porodici za silovanje.

Napad se dogodio u saveznoj državi Madja Pradeš. Iz policije ističu da se silovanje dogodilo u petak dok je devojka bila sama u kući. 


Takođe, policija navodi da je jedan od uhapšenih muškaraca rođak preminule devojke koji je obavestio drugog muškarca da je ona sama kod kuće. 

Dva slična napada dogodila su se u proteklih sedam dana, kada je jedna devojka izgubila život, a druga se nalazi u bolnici. 

Podsećamo, silovanje i ubistvo studentkinje u Nju Delhiju 2012. godine izazvalo je niz masovnih protesta u Indiji, ali država do danas nije uspela da se izbori sa grupnim silovanjima koja su prilično česta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading