IMA LI VEĆEG UŽASA? 14 monstruma otelo devojčicu sa svadbe, SILOVALI JE I ZAPALILI!

Autor: Tanjug

Svet

05.05.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Indiji uhapsila je danas 14 osoba osumnjičenih da su kidnapovale, silovale tinejdžerku i spalile njeno telo.

Okružni zvaničnik Džitendera Sing kazao je da su osumnjičeni oteli devojčicu koja se nalazila na proslavi venčanja u selu na istoku države Džarkand, a neki od njih su je navodno silovali pre nego što su je pustili da ide, prenosi AP.

Sledećeg dana lokalni zvaničnici su za njih propisali kaznu od 50.000 rupija (oko 640 evra), međutim, kako je Sing rekao, osumnjičeni su nakon toga pretukli rođake devojčice koji su bili podneli žalbu protiv njih, a nju su spalili nakon što su je pronašli samu u kući.

Sing je istakao da policija traga za glavnim osumnjičenim u ovom slučaju.

Iako je vlada usvojila niz zakona kojima su povećane kazne za silovanja i do 20 godina zatvora, retko se dogodi da prođe više od nekoliko nedelja, a da se ne dogodi još jedan brutalni seksualni napad, navodi agencija.

Kao odgovor na sve veći bes naroda zbog najskorijih ubistava i silovanja devojčica i napada na decu, vlada Indije je prošlog meseca usvojila smrtnu kaznu za silovatelje dece mlađe od 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.