Najneverovatnije otkriće o vođi Severne Koreje: KIM DŽONG UN SVUDA NOSI SVOJU WC-ŠOLJU

Autor: Tanjug

Svet

02.05.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlonedeljnu istorijsku posetu severnokorejskog vođe Kim Džong Una susednoj Južnoj Koreji i njenom vođi Mun Džae Inu pratile su s ogromnom pažnjom sve oči sveta, a detalji o njoj još ne prestaju da izazivaju pažnju javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I car u klozet mora peške: Kim Džong Un

Međutim, detalj da je Kim sa sobom na putovanje poneo i sopstveni toalet, koji koristi samo on, posebno je zainteresovala medije, dok je obrazloženje takvog čina još neverovatnije.

Li Džun Keol: Tako štitimo poverljive informacije o zdravstvenom stanju našeg vođe, koje može da otkrije njegova stolica

- Naš vođa ima svoj toalet koji nosi sa sobom gde god putuje, a razlog je veoma jednostavan - zaštita poverljivih informacija o zdravstvenom stanju, koje može da otkrije njegova stolica - obrazložio je komadant severnokorejske vojske Li Džun Keol nakon što je Kim odbio da ode u Munov toalet, koji koriste i druge osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading