CEO SVET NAVIJA: Novi princ biće nazvan jednim od OVIH IMENA!

Autor:

Svet

23.04.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton porodila se 23, aprila u bolnici "Sveta Meri" u Padingtonu i na svet je donela dečaka. Sve vreme na porođaju uz nju je bio suprug Vilijam.

RepublikaFoto: twitter.com/YahooNews
Britanska kraljevska porodica nastavlja da poštuje tradiciju

Treće dete Kejt i Vilijama na svet je došlo u 11 sati pre podne, a radosnu vest na Tviteru objavila je uprava Kensington palate.

Čim je objavljeno da je vojvotkinja Kejt Midlton trudna sa trećim detetom, kladionice su počele da vrše opklade o mogućim imenima naslednika ili naslednice.

Kladionice su i ovog puta izabrale tradicionalna imena. 

- Ako pogledate imena njihovo dvoje dece, Džordža (5) i Šarlot (3), možete zaključiti da se radi o klasičnim i veoma tradicionalnim imenima. Verujem da će kraljevska porodica i ovog puta ostati verna tradiciji - rekla je Arijana Černok, profesorka savremene britanske istorije na Univerzitetu u Bostonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako prenosi britanski Telegraf, u opticaju su sledeća imena za princa Artur, Albert, Frederik, Džejms i Filip.

Procena kladionice Vilijam Hil je da će se novorođeni princ najverovatnije zvati Artur (kvota 2/1), Albert na (9/1), Džejm (5/1) i Aleksandar (6/1), piše britanski San.

I kladionica Njuzhub smatra da će se beba zvati Albert ili Artur.

Treće dete vojvotkinje od Kembridža i princa Vilijama, biće peto u redu u liniji nasleđivanja trona. Beba će imati titulu Njegovo kraljevsko visočanstvo princ od Kembridža.

Ime princa Džordža objavljeno je tri dana nakon njegovog rođenja, a ime princa Vilijama nedelju dana kasnije. Kada se rodio princ Čarls, javnost je ime prestolonaslednika čekala mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading