STIŽE GA BOŽJA KAZNA: Jozef Fricl trune u samici, opasna bolest ga ubija polako, ali sigurno

Autor: Republika

Svet

19.04.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum Jozef Fricl (83), za kog se pre deset godina saznalo da je držao svoju ćerku Elizabet 24 godine kao seksualnog roba na tavanu njihove kuće u Amstetenu u Austriji, lošeg je zdravlja i prinuđen je da obavlja razne teške poslove u zatvoru. Takođe se navodi da pokazuje i prve znake demencije.

Jozef Fricl

Veruje se da je on silovao svoju ćerku više od 3.000 puta, a ona je Friclu rodila sedmoro dece, kako je otkriveno 19. aprila 2008. godine.

Fricl je smešten u zatvoru Krems-Stejn, najbezbednijem zatvoru za psihijatrijske slučajeve u Austriji.

Njegova ćerka, koja sada ima 52 godine, živi pod novim imenom na tajnoj lokaciji. Friclovi monstruozni zločini su otkriveni kada je jedno od njegove dece sa Elizabet, palo u komu. On je dete odveo u bolnicu gde je otkriveno da je neuhranjeno i sa trulim zubima.

Kada je Elizabet dobila dozvolu da napusti tavan i poseti dete, uhapšena je, pa je rekla policiji za užasne zločine koje je počinio njen otac.

Fricl, koji je na suđenju rekao da je "imao dobru nameru", osuđen je na doživotnu robiju u martu 2009.

Ističe se da drugi zatvorenici baš i ne uživaju u Friclovom društvu, pa on većinu vremena provodi u samici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading