NOVI NAPAD U SIRIJI! Na meti iranska vojna baza

Autor:

Svet

14.04.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema tvrdnjama očevidaca u iranskoj vojnoj bazi u Siriji odjeknula je snažna eksplozija, za koju se sumnja da je u pitanju novi udar!

RepublikaFoto: twitter.com/Arturas Kerelis
Napadi u Siriji ne prestaju

Prema nepotvrđenim izveštajima nepoznati meta vazdušnog napada borbenih aviona je bila baza Džabal Azan u južnom Alepu, najveći vojnom objektu Irana u Siriji.

Postoje neprovereni izveštaji da su avioni bili izraelski avioni, objavio je Džeruzalem post.

Navodni vazdušni napad dolazi posle napada u kome su Britanija, Francuska i SAD bombardovale tri objekta za hemijsko oružje širom Sirije, prenosi Daily star.

Izrael je optužen da je napao  sirijsku bazu i početkom nedelje, ali to nije zvanično potvrđeno.

Lider libanske ekstremističke organizacije Hezbolah šeik Hasan Nasralah ocenio je  da je izraelski vazdušni udar na vazduhoplovnu bazu u centralnoj Siriji u kome je ubijeno sedam Iranaca bio "istorijska greška".

On je rekao da je taj napad u noći između nedelje i ponedeljka na bazu T4 uvod u novu fazu koja stavlja Izrael u stanje "direktne konfrontacije" s Iranom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasoje

14.04.2018 22:22

Kažu da Rusija nije zaštitila Siriju!!! SAD, Francuska i Engleska bombardovale su Siriju sa 103 rakete, a Sirijci uz pomoć Rusa oborili su 71!!! Pogledajte kako je prošla SR Jugoslavija, koju niko nije štitio. Ovo su NATO brojke: * 1.150 borbenih aviona NATO-a nadletelo je Jugoslaviju! * 420.000 projektila ukupne mase 22.000 tona bačeno je na Srbiju! * 1.300 krstarećih raketa ispalio je NATO! * 37.000 “kasetnih bombi” izručeno je na SRJ!