MAJKA I OTAC BRUTALNO ZLOSTAVLJALI BLIZNAKINJE (6): Razlog je bolestan, ali sad ih je stigla ZASLUŽENA KAZNA

Autor:

Svet

25.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porota je razmatrala slučaj 15 minuta pre donošenja presude

MAJKA I OTAC BRUTALNO ZLOSTAVLJALI BLIZNAKINJE (6): Razlog je bolestan, ali sad ih je stigla ZASLUŽENA KAZNA

Foto: BRAZOS COUNTY JAIL/FACEBOOK/BRAZOS COUNTY JAIL

Muškarac iz Teksasa osuđen je za zlostavljanje svojih bliznakinja, šestogodišnjih devojčica, i osuđen na doživotnu kaznu zatvora nakon što je jedna od devojčica preminula.

Džastin Hoper (33) proglašen je krivim za nanošenje povreda detetu s namerom da prouzrokuje telesnu povredu zlostavljajući svoje bliznakinje, navode sudski dokumenti koje je pregledao "Pipl".

Hoper je osuđen na doživotnu kaznu zatvora uz mogućnost uslovnog otpusta i naređeno mu je da plati kaznu od 10.000 dolara.

Porota je razmatrala slučaj 15 minuta pre donošenja presude, izveštava KBTX.

Godine 2023, maćeha blizankinja, Džesika Bundren, osuđena je za nanošenje povreda detetu s namerom prouzrokovanja teške telesne povrede i osuđena na doživotnu kaznu zatvora.

Hoper i Bundren fizički su zlostavljali Arijanu Batel i njenu sestru zbog mokrenja u krevet i presporog jedenja, prema izjavi koju je preneo KBTX.

Kako je "Pipl" ranije izvestio, Arijana je pronađena mrtva 27. oktobra 2020. godine u porodičnoj kući nakon što je policija odgovorila na poziv o detetu koje ne diše.

Bundren je prvobitno rekla policiji da je Arijana pala niz stepenice i kada je kasnije otišla da je proveri u krevetu, devojčica nije disala.

Policajci su pronašli Arijanu na podu svoje sobe ispod čaršava. Imala je modrice na licu i nogama i plikove sa ubodima na stomaku.

Bundren je kasnije policiji rekla da je tukla Arijanu kaišem i naterala je da spava na podu nakon što je uprljala krevet.

Forenzičarka koja je rekla da je lečila stotine dece, svedočila je da je ovo najgori slučaj zlostavljanja koji je ikada videla.

Kimberli Elijas, Hoperova maćeha, rekla je da je zadovoljna presudom.

- Mislim da je pravda zadovoljena, i mislim da bilo šta manje od maksimuma bi umanjilo ozbiljnost zločin - rekla je, prenosi KBTX.

Hoper će moći da podnese zahtev za uslovni otpust 2054. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading