APOKALIPSA: Zemlja nestaje 23. aprila

Autor:

Svet

12.04.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet i sve na njemu moglo bi da nestane 23. aprila, predviđaju teoretičari zavera, i to usred ratne tenzije na Bliskom istoku između Amerike i Rusije, koja preti da svet uvede u Treći svetski rat. Kako oni navode, baš tog dana Zemlji će se približiti misteriozna lutajuća planeta Nibiru, koja svojim delovanjem može da izazove dramatične sukobe na našoj planeti i apokaliptične scene kakve nisu zabeležene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

- U aprilu će doći do smaka sveta. Kraj istorije pratiće pojava Antihrista, dolazak planete Nibiru i početak Trećeg svetskog rata - veruje propovednik Dejvid Mid upozoravajući da nam je kraj blizu jer će se 23. aprila na nebu formirati konstelacija Meseca, Sunca i Jupitera i doći do vaznesenja svih ljudi na Zemlji.

Mid: Dolaze Antihrist i planeta Nibiru, počeće Treći svetski rat

To dramatično predviđanje dodatno je raspirilo strah među ljudima s obzirom na to da se ono poklopilo sa stravičnom eskalacijom odnosa svetskih sila u vezi sa situacijom u Siriji, kao i izmeštanjem najmoćnijeg oružja u neposredno okruženje te zemlje. Osim toga, mnogi su još ranije strepeli od misteriozne Nibiru ili Planete Iks jer ju je već veliki broj autora povezivao s apokalipsom svega živog na Zemlji. Zbog toga su postojali izveštaji da se brojni Nemci, kao i stanovnici drugih evropskih država, ali i Amerike, pripremaju za najgore snabdevanjem namirnicama i obezbeđivanjem domova.

Sve to dešavalo se uprkos upozorenjima američke agencije NASA da Nibiru neće dovesti do smaka sveta.

- Neće doći do sudara Zemlje s Planetom Iks - rečeno je ranije iz Agencije.

Inače, najave apokalipsi koje su se vezivale za Nibiru najavljivane su i ranije. Tako je najgori scenario već trebalo da se dogodi 21. decembra 2012, pa su se mnogi stanovnici širom planete spremali za potpuno uništenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading