RUSKI UDARILI ŽESTOKO NA UKRAJINSKI GRAD! Saobraćaj potpuno obustavljen, situacija ALARMANTNA! Ima mrtvih!

Autor:

Svet

23.06.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tragedija dovela je do brze reakcije i mobilizacije lokalnih vlasti

RUSKI UDARILI ŽESTOKO NA UKRAJINSKI GRAD! Saobraćaj potpuno obustavljen, situacija ALARMANTNA! Ima mrtvih!

Foto: Youtube/Printscreen/ Hindustan Times

Danas u 15 časova, grad Harkov je bio poprište serije eksplozija, a jedan od ruskih projektila je pogodio stambeni deo grada, izjavio je gradonačelnik Igor Terehov.

Prema njegovim rečima, jedna osoba je nažalost izgubila život, dok je više osoba povređeno.

Ova tragična vest izazvala je zebnju među stanovnicima grada i izazvala očekivanu reakciju lokalnih vlasti.

Gradonačelnikova izjava na Telegramu

U svojoj objavi na Telegramu, gradonačelnik Terehov je potvrdio da je jedan od projektila pogodio stambeni kompleks grada, izazivajući ozbiljnu štetu i, nažalost, gubitak života.

Ova tragedija dovela je do brze reakcije i mobilizacije lokalnih vlasti kako bi se pružila pomoć povređenima i sanirale posledice ovog napada.

Izveštaj o žrtvama

Naknadno, gradonačelnik je dao preciznije informacije o žrtvama, navodeći da je jedna osoba poginula, dok je četiri osobe povređeno.

Ova potvrda potresa koji je zadesio grad Harkov dodatno je uznemirila javnost i izazvala potrebu za hitnom reakcijom kako bi se sanirale posledice ovog napada.

Reakcija načelnika Harkovske oblasne vojne uprave

Načelnik Harkovske Oblasne vojne uprave (OVA) Oleg Sinegubov takođe je potvrdio ovu tragičnu vest na svom Telegram kanalu, navodeći da je usled napada okupatora na Harkov, jedna osoba izgubila život, dok je najmanje četiri osobe povređene.

Ova brutalna situacija zahtevaće ozbiljan angažman i podršku kako bi se grad vratio u normalu.

Saobraćaj obustavljen, stanovnici u strahu

Prema informacijama ukrajinske agencije, nakon serije eksplozija, saobraćaj na linijama metroa je obustavljen, dodatno uznemirujući stanovnike grada.

Ova situacija izazvala je strah i zabrinutost među građanima Harkova, dok su vlasti preduzele hitne mere kako bi se zaštitila bezbednost i pružila pomoć povređenima.

Ove eksplozije su izazvale veliku zabrinutost među stanovnicima Harkova i zahtevaju hitnu reakciju kako bi se sanirale posledice ovog napada i pružila podrška pogođenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading