UZBUNA! STANOVNIŠTVO U STRAHU! Sutra uveče stiže stravična oluja! Očekuju se SNAŽNI udari vetra! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.06.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će se ova situacija razvijati u narednim danima, te je važno da se stanovništvo i nadležne institucije budu spremni na eventualne izazove koje donosi ova oluja

UZBUNA! STANOVNIŠTVO U STRAHU! Sutra uveče stiže stravična oluja! Očekuju se SNAŽNI udari vetra! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/USA TODAY

Tropska oluja po imenu Alberto prva je u sezoni uragana na Atlantiku 2024. godine.

Nastala je iznad zapadnog Meksičkog zaliva, tačnije oko 300 kilometara istočno od Tampika u Meksiku. Sa vetrovima od 65 km/h, ova oluja predstavlja početak sezone uragana na Atlantiku.

Vremenska prognoza za Meksiko

Meteorolog iz Majamija je saopštio da se očekuje da će se tropska oluja Alberto proširiti na Meksiko, verovatno sutra ili sutra uveče.

Ova prognoza ukazuje na potencijalne vremenske neprilike koje bi mogle da pogode ovu oblast.

Ovo nije prvi put da se Meksiko susreće sa tropskim olujama, ali svaka nova pojava predstavlja izazov za lokalno stanovništvo i vlasti.

Kako kažu, važno je da se prate uputstva meteoroloških službi kako bi se smanjile moguće štete i rizici po stanovništvo.

Uticaj tropske oluje Alberto na Meksiko

Tropske oluje mogu imati različite posledice po oblasti koju pogode. Od snažnih vetrova do obilnih padavina, ove pojave mogu ostaviti značajan trag na prirodnu sredinu, infrastrukturu i živote ljudi.

Zbog toga je važno da se preduzmu odgovarajuće mere predostrožnosti i da se prati razvoj situacije.

Nacionalni centar za uragane će verovatno nastaviti da prati kretanje tropske oluje Alberto i pruža relevantne informacije i preporuke o daljim postupcima.

Očekuje se da će se ova situacija razvijati u narednim danima, te je važno da se stanovništvo i nadležne institucije budu spremni na eventualne izazove koje donosi ova tropska oluja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading