MLADIĆ (19) NESTAO BEZ TRAGA I GLASA! Otišao na rejv žurku, upoznao nepoznatu ekipu, majka primila UZNEMIRUJUĆI poziv! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.06.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je otkrila da je primila nekoliko uznemirujućih poziva sa skrivenih brojeva

MLADIĆ (19) NESTAO BEZ TRAGA I GLASA! Otišao na rejv žurku, upoznao nepoznatu ekipu, majka primila UZNEMIRUJUĆI poziv! (VIDEO)

Foto: Facebook

Jay Slater

Britanski tinejdžer Džej Slater (19) nestao se juče u Nacionalnom parku Tenerife, a njegova majka je "izvan sebe od brige".

Ona se odmah uputila prema španskom ostrvu čim je čula za vest da se njenom sinu izgubio svaki trag.

Džej je prošlog vikenda otputovao na Kanarska ostrva na muzički festival "New Rave Generation" s prijateljicom Lusi Mae i još jednim prijateljem, prenosi Daily Mail.

U nedelju uveče 19-godišnji mladić napustio je festival sa grupom mladih koje je upoznao tog dana. Prijateljici Lusi rekao je da će ostati u njihovom apartmanu, ali lokaciju nije otkrio.

Lusi je ispričala da je primila panični poziv od Džeja u ponedeljak ujutro. Rekao joj je da će mu se isprazniti baterija na telefonu, da je izgubljen i da mu očajnički treba voda.

Signal s njegovog telefona ukazivao je da se nalazi u planinskom području nacionalnog parka nekih 10 sati hoda od smeštaja - i tada je neko zadnji put bio s njim u kontaktu.

- Užasno sam zabrinuta i zato sam čim pre doletela na ostrvo s najstarijim sinom kako bismo učinili sve što možemo da pomognemo. Molimo se da policija ili neko pronađu Džeja. Znam da za njim tragaju gorska spasilačka služba i helikopter - izjavila je majka Debi.

- Čini se da policija ovaj slučaj shvata vrlo ozbiljno i da radi najbolje što može.

Debi je takođe otkrila da je primila nekoliko uznemirujućih poziva sa skrivenih brojeva. Neki ljudi su tvrdili da su joj oteli sina i da ga drže radi otkupnine, ali takve neslane šale smatra "mučnim".

 

 

- Bio je na trodnevnom festivalu pa je verovatno popio popriličnu količinu alkohola, ali dopisivao se s prijateljima pre nestanka i činilo se da je razborit i trezan - ispričala je.

Potom je nastavila kako njen sin ne poznaje ostrvo dovoljno dobro jer je tu prvi put i da je bio dezorijentisan.

- Nije shvatao da je između mesta gde se nalazio i smeštaja čak 10 sati hoda - rekla je.

- Zadnji put kada je razgovarao s Lusi bio je u planinama i mislim da policija sad ima precizniju lokaciju.

U nedelju je Džej zadnji put prisustvovao poslednjem danu trodnevnog festivala u klubu "Papagayo Tenerif", koji se nalazi u blizini smeštaja.

U videu na Snapčetu vidi se Džej kako se smeši, a to je bilo oko 20.35 sati u noći pre nego što je nestao. Nakon festivala je otišao unajmljenim automobilom s novim prijateljima.

Lusi je ispričala kako ju je kratko iza 8 sati ujutro nazvao zbunjeni Džej koji joj je rekao da mu je baterija telefona na 1 posto, da mu treba voda i da ne zna gde se nalazi.

Pokušavao je pešice da se vrati iz stana u kojem je prespavao, ali nije mogao da uhvati autobus.

Poziv se tada prekinuo, a njegova poslednja lokacija je u parku Rural de Teno u blizini pešačke staze PR-TF51 iznad malog sela Maska.

Još niko nije prijavio da je možda video nestalog mladića. Policija je u međuvremenu saopštila da čini sve što je u njihovoj moći da locira nestalog tinejdžera.

Za "Manchester Evening News" oglasila se prijateljica Lusi.

- Otišao je kod nekog dečka kojeg je upoznao na festivalu. Džej je otišao u njegov stan ne shvatajući koliko je to daleko od našeg smeštaja. Završio je tamo usred ničega. Očito je mislio da će moći da se vrati. Ujutro je krenuo natrag uz pomoć aplikacije na telefonu, ali je završio u planinama usred ničega.

Džejev očuh je ispričao da se mladić jako dobro snalazi u prostoru i da nije "kreten", ali ako je bilo mračno i nije imao telefon, smatra, mogao je poći pogrešnim putem i izgubiti se.

Tamošnja policija izvestila je da čini sve što je u njihovoj moći da locira Džeja, a istragu su fokusirali na područje oko mesta Maska.

Radnik centra za posetioce postavio je plakat u slučaju da ga neko prepozna.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading