HOĆE DA ZAŠTITE BAJDENA PO SVAKU CENU! Američka tajna služba UNIŠTILA kompromitujući snimak napada! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.06.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Služba za zaštitu američkog predsednika je potvrdila da više nema video snimka napada koji se dogodio 15. juna 2023. godine

HOĆE DA ZAŠTITE BAJDENA PO SVAKU CENU! Američka tajna služba UNIŠTILA kompromitujući snimak napada! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Danas je predstavnik američke tajne službe saopštio da je "uništen" video snimak napada nemačkog ovčara Komandira, psa predsednika Bajdena, na jednog od tajnih agenata na zadatku u Beloj kući.

Ovo saopštenje je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, naročito nakon nedavnih spekulacija o mogućem prikrivanju video zapisa o drugom napadu predsednikovog psa na pripadnika tajne službe.

Novi dokazi i kontroverze

Nedavni izveštaji su ukazali na potencijalno prikrivanje video zapisa o napadu psa Komandira na tajnog agenta, što je izazvalo kontroverze i dodatnu zabrinutost.

Prema navodima Njujork Posta, služba za zaštitu američkog predsednika je potvrdila da više nema video snimka napada koji se dogodio 15. juna 2023. godine.

Taj incident je rezultirao obustavom turističkih obilazaka Bele kuće radi čišćenja krvi napadnutog agenta, označavajući ga kao jedan od najozbiljnijih incidenata u kojima je učestvovao Bajdenov pas Komandir.

Kevin Terel, službenik tajne službe zadužen za Zakon o slobodi informisanja (FOIA), potvrdio je da su pomenuti fajlovi uništeni u skladu sa standardima tajne službe.

Ova odluka je izazvala različite reakcije javnosti i podstakla raspravu o transparentnosti i odgovornosti tajnih službi.

Napadi psa Komandira u Beloj kući nisu novost, ali svaki novi slučaj privlači pažnju medija i javnosti.

Ovaj slučaj je podsetio na ranije incidente u kojima je pas predsednika Bajdena bio uključen, ističući pitanja o obuci i kontroli životinja u okviru tajne službe.

Uništavanje video snimka napada psa Komandira u Beloj kući izazvalo je kontroverze i postavilo pitanja o transparentnosti i odgovornosti američke tajne službe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading