HOROR! Čovek pronašao prst u sladoledu, zajedno sa ekserom

Autor:

Svet

14.06.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan incidenta, njegova sestra naručila sladoled zajedno sa drugim proizvodima putem online dostave hrane

HOROR! Čovek pronašao prst u sladoledu, zajedno sa ekserom

Foto: YouTube/ The Cooking Foodie

U Mumbaju, Indija, 26-godišnji doktor Orlem Brendon Serao prijavio je policiji neobičan incident u četvrtak, 13. juna. Nakon što je pojeo deo sladoleda koji je uzeo iz frižidera nakon ručka, otkrio je nešto što ga je šokiralo - fragment ljudskog prsta sa ekserom unutra. Fotografija koja je počela da kruži društvenim mrežama prikazivala je prst, dug oko dva centimetra, kako viri iz deserta.

Prema izjavama Indijca, dan pre ovog incidenta, njegova sestra je naručila sladoled zajedno sa drugim proizvodima putem online dostave hrane. Osim što je obavestio policiju o ovom događaju, Brendon je takođe uputio žalbu proizvođaču sladoleda na društvenim mrežama.

Do trenutka izveštavanja, nije bilo odgovora na njegovu poslednju pritužbu.

Ovaj neobičan slučaj izazvao je veliku pažnju i zabrinutost među ljudima, a istražitelji su preuzeli istragu kako bi utvrdili kako je ljudski prst završio u proizvodu za hlađenje.

Ako naiđete na delove ljudskog tela ili sumnjate da su to delovi tela, postupajte sledećim koracima:

Ostanite smireni: Važno je zadržati prisebnost uma kako biste jasno razmišljali i preduzeli odgovarajuće korake.

Ne dirajte delove tela: Nemojte ih pomerati, dodirivati ili oštećivati. Očuvajte mesto na kome ste pronašli delove tela kako biste sačuvali potencijalne dokaze.

Pozovite lokalnu policiju: Hitno obavestite lokalnu policiju ili hitnu pomoć o onome što ste pronašli. Oni će preuzeti situaciju i preduzeti odgovarajuće korake.

Dajte informacije: Kada dođe policija, pružite im sve informacije koje imate o mestu gde ste pronašli delove tela i bilo kakvim okolnostima koje su prethodile otkriću.

Saradnja sa istražiteljima: Budite spremni da sarađujete sa policijom ili istražiteljima dajući izjavu kao svedok. Njihov cilj je da istraže događaj i pronađu odgovorne.

Potražite emocionalnu podršku: Pronalazak delova tela može biti traumatično iskustvo. Ako osećate potrebu, potražite podršku od porodice, prijatelja ili stručnjaka za mentalno zdravlje.

Važno je da postupite odgovorno i saradljivo sa nadležnim organima kako biste pomogli u istrazi i obezbedili bezbednost zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading