NOSTRADAMUS OPET U PRAVU? Treći svetski rat počinje na Bliskom istoku!

Autor: alo.rs

Svet

10.04.2018

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni prorok Nostradamus je prorekao da će Treći svetski rat početi na Bliskom istoku, a što se poklapa sa najaktuelnijim dešavanjima. Naime, svetske agencije su pod naznakom "hitno" najavile da će u naredna 72 sata početi američki napad na Siriju, a Rusija je rekla da će u tom slučaju "žestoko odgovoriti"!

RepublikaFoto: pixabay.com
Da li će biti kako je poznati prorok rekao?

Nakon aktuelnih dešavanja u Siriji, svetski mediji bruje o opasnosti od Trećeg svetskog rata od kog nas možda deli nekoliko sati.

Mnogi se pozivaju na čuvenog proroka Nostradamusa, koji je navodno predvideo da će najveći sukob u istoriji čovečanstva početi sukobom na Bliskom istoku.

Nostradamusova knjiga “Proročanstva” štampana je u milione primeraka i danas je najpoznatija knjiga proročanstava ikad štampana.

RepublikaFoto: pixabay.com

Za čuvenog francuskog proroka se smatra da je predvideo mnoga svetska zbivanja, poput velikog požara u Londonu, uspona Napoleona i Adolfa Hitlera, pa sve do napada 11. septembra 2001. na Svetski trgovinski centar.

Najupečatljiviji stihovi u njegovoj knjizi Proročanstva povezani su za fašističkog vođu Adolfa Hitlera:

- Kad dođe iz krajnjih njenih krajeva (Austrija), Šef germanski na zlatno prestolje seda, dama službenica videće svoj kraj (Vajmarska republika), jer nije mogla savladati svoje teškoće.

- Doći će jedan koji će na zavodljiv način, pokušati učiniti ispruženom rukom, ono što se stisnutom šakom nije moglo... (Pozdrav Hitleru).

Smatra se takođe da je Nostradamus “video” i početak Trećeg svetskog rata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading