RAZVODI SE BRAT PRINCEZE DAJANE! Pukao njegov TREĆI BRAK, na NEOBIČAN NAČIN upoznao suprugu, a zbog ovoga su se rastali

Autor:

Svet

08.06.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se upoznao godinu dana ranije na sastanku na slepo u restoranu u Los Anđelesu

RAZVODI SE BRAT PRINCEZE DAJANE! Pukao njegov TREĆI BRAK, na NEOBIČAN NAČIN upoznao suprugu, a zbog ovoga su se rastali

Foto: www.profimedia.rs

Razvodi se brat princeze Dajane Čarls Spenser, od svoje treće supruge Karen sa kojom je bio u braku od 2011. godine.

Izjavio je da je veoma tužan zbog ovakvog razvoja događaja. Zna se i razlog kraha njihove bračne zajednice.

Brak Čarlsa Spensera i grofice od Spensera pukao je usred napora koje je uložio u pisanje svojih teških memoara u kojima se detaljno opisuje fizičko i seksualno zlostavljanje koje je pretrpeo u internatu.

Par je u martu najavio da će se razvesti.

- To je neizmerno tužno - rekao je erl Spenser za MoS i dodao: "Samo želim da se posvetim svojoj deci i unucima, a Karen želim svu sreću u budućnosti".

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

 

Brat princeze Dajane i Kanađanke Karen Gordon koja se bavi humanitarnim radom, počeo je u junu 2011. na imanju Althorpa, gde je sahranjena princeza Dajana.

Par se upoznao godinu dana ranije na sastanku na slepo u restoranu u Los Anđelesu.

- Karen i ja cenimo ono što drugi rade i brinemo o onome što imamo. Ntko od nas još nije pronašao ovakvu sreću - rekao je on 2020. za The Sunday Times.

Karen nije bila u martu na promociji njegove knjige A Very Private School. Spenser je rekao je za MoS da je pet godina rada na njegovim memoarima duboko uticalo na njega i dovelo do toga da je krajem prošle godine bio podvrgnut bolničkom lečenju zbog traume.

Smatra se da je bio posebno traumatizovan otkrićem iz svog školskog dnevnika iz 1976. u kojem je pomoćnica učiteljice, za koju tvrdi da ga je seksualno zlostavljala, napisala davno zaboravljenu poruku.

Foto: TOBY MELVILLE / AFP / Profimedia

Čarls Spenser i Karen Gordon

 

Dnevnik je otkriven na visokoj polici u sobi u Althorpu koja se renovirala nakon što je završio glavni deo svoje knjige.

Napisao je da je bio potresen otkrićem i opisao je kako je ta žena jednostavno napisala Ja uz svoju adresu i broj telefona.

- Postoji nešto u vezi reči ja što mi se sad čini ne samo krajnje neprikladnim, već i izrazito intimnim – i, naravno, lukavo anonimnim.

Njegovi memoari takođe su otkrili traumu zbog toga što je njegova majka ostavila njega i Dajanu kada je imao tri godine i to kako je na njega uticalo to što su ga odgajale dadilje.

Foto: youtube.com/Irene Van Laar

Princeza Dajana

 

Rekao je da je zlostavljanje u detinjstvu imalo veliki uticaj na njegov izbor romantičnih partnera u odraslom dobu pa je bio podložan ženama koje nisu bile u stanju da ga vole.

- Mislim da sam voleo atraktivne žene koje nisu bile baš zaljubljene. Dobro gledam sebe i sve oko sebe i mislim da mi je sada bilo mnogo lakše da živim nego ranije.

Spenser je u međuvremenu postao blizak sa arheološkinjom Ket Džerman iz Norveške koja se rastaal od supruga.

Bivši suprug Karen Gordon jeste holivudski producent Mark Gordon, poznat po radu na filmovima Spasavanje vojnika Ryana i Dan posle sutra, kojeg je upoznala radeći na recepciji hotela u Torontu 1994. godine, piše Žena Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading