ČUVENI PROFESOR ODUŠEVIO STUDENTKINJE! Nasred predavanja uradio nešto zbog čega ga sada sve obožavaju! Postao je ZVEZDA!

Autor:

Svet

09.06.2024

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija ovog događaja se munjevitom brzinom proširila internetom

ČUVENI PROFESOR ODUŠEVIO STUDENTKINJE! Nasred predavanja uradio nešto zbog čega ga sada sve obožavaju! Postao je ZVEZDA!

Foto: shutterstock

Jedna slika je nedavno obišla društvene mreže i ostavila snažan utisak na javnost, istovremeno postajući primer izuzetnog gesta koji je dirnuo veliki broj ljudi.

U centru pažnje je bio profesor Sidni Engelberg iz Sidneja, čiji je gest prema jednoj bebi i njenoj mami privukao veliku pažnju javnosti.

Gest podrške mladim majkama

Prema rečima profesorove ćerke, na njegovim predavanjima često prisustvuju starije studentkinje i mlade majke, a njen otac ih podstiče da se obrazuju i naglašava važnost obrazovanja.

Kada je beba jedne od studentkinja počela da plače usred časa, profesor je reagovao na izuzetno pažljiv i podržavajući način, preuzimajući dete i umirujući ga kako bi mama mogla da prati predavanje do kraja.

Reakcije na internetu

Fotografija ovog neobičnog gesta brzo se proširila internetom, iznenađujući kako profesorovu porodicu, tako i njegove kolege.

Profesor Sidni Engelberg je skromno komentarisao da nije učinio ništa spektakularno, tvrdeći da je njegov postupak sasvim normalan za njega.

Ipak, gestovi ove vrste retko se viđaju u javnosti, te je zato izazvao lavinu komplimenata i divljenja.

Ovaj primer izuzetnog gesta profesora Engelberga još jednom je podsetio javnost na važnost podrške mladim majkama i obrazovanju, dokazavši da jedan mali gest može imati ogroman uticaj na ljude oko nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading