HOROR! Studenti zaspali u muzičkom studiju, UGUŠILI SE OTROVNIM GASOM!

Autor:

Svet

22.05.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladići su, kako se navodi, radili u ponedeljak do kasno uveče i zaspali u zaključanom studiju dok je generator još uvek radio!

HOROR! Studenti zaspali u muzičkom studiju, UGUŠILI SE OTROVNIM GASOM!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Najmanje sedam studenata sa Univerziteta Delta Nigera (NDU) je preminulo nakon što su očigledno udahnuli isparenja iz generatora u muzičkom studiju u nigerijskoj državi Bajelsa.

Mladići su, kako se navodi, radili u ponedeljak do kasno uveče i zaspali u zaključanom studiju dok je generator još uvek radio, preneo je BBC.

Sumnja se da su se ugušili od ugljen-monoksida, ali policija navodi da je istraga u toku.

Mnoga preduzeća i domaćinstva u Nigeriji oslanjaju se na dizel ili benzinske generatore zbog neadekvatnog napajanja električnom energijom.

Šest tela otkriveno je u utorak ujutro, dok je jedan od mladića, koji je pronađen bez svesti, prebačen u obližnju bolnicu, ali je kasnije preminuo, javili su lokalni mediji.

- Istrage se sprovode, ali na osnovu onoga što smo videli, mogući uzrok je trovanje ugljen-monoksidom usled isparenja iz generatora - rekao je portparol policije Musa Mohamed za BBC.

žOvo nije prvi put da su od isparenja iz generatora nastradali ljudi u Nigeriji.

Najmanje 13 članova porodice, uključujući četvoro dece, preminulo 
je nakon udisanja štetnih isparenja iz generatora dok su spavali u zabačenom selu na jugoistoku države Imo 2009. godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading