ZAHAROVA PORUČILA LONDONU: LAŽOVI!

Autor: sputniknews.com

Svet

05.04.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu je ambasada Rusije u Londonu ukazala na nedoslednosti izjava britanske strane u vezi sa istragom slučaja u Solsberiju. Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova optužila je britansku stranu da laže, komentarišući informacije o uklanjanju tvita u kome je britansko Ministarstvo spoljnih poslova optužilo Rusiju za umešanost u trovanje bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja.

RepublikaFoto: facebook.com/Maria Zakharova
Marija Zaharova

- Velika Britanija sada ima svoju "epruvetu sramote". Evo ga izbrisani tvit britanskog Ministarstva spoljnih poslova da je laboratorija Porton Daun ustanovila da supstanca kojom su, prema rečima Londona, otrovani Skripalji pripada Rusiji. Lažovi - napisala je Zaharova na svojoj stranici na Fejsbuku.

Ranije je Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije uklonilo sa svog naloga na Tviteru saopštenje da je supstanca kojom su otrovani Sergej i Julija Skripalj proizvedena u Rusiji. Tvit je objavljen 22. marta.

U sredu je ambasada Rusije u Londonu ukazala na nedoslednosti izjava britanske strane u vezi sa istragom slučaja u Solsberiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading