ČOVEK KOJI SE ZAPALIO TOKOM SUĐENJA TRAMPU SPASAO NEKOLIKO ŽIVOTA! Žrtvovao sebe da bi spasio druge!

Autor:

Svet

21.04.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Maksvela Azarela

ČOVEK KOJI SE ZAPALIO TOKOM SUĐENJA TRAMPU SPASAO NEKOLIKO ŽIVOTA! Žrtvovao sebe da bi spasio druge!

Foto: printskrin



Maksvel Azarelo, teoretičar zavere i istraživač, zapalio se ispred Krivičnog suda na Menhetnu. Nažalost, preminuo je od opekotina istog dana u bolnici. Međutim, nakon smrti, otkriveno je da je Azarelo donirao oba bubrega, omogućavajući "spasavanje života dvoje ljudi na nacionalnoj listi čekanja".

Darivanje organa kao poslednji čin dobrote

Neprofitna grupa za donaciju organa LiveOnNI otkrila je da je Azarelo bio registrovani davalac organa, čime je pokazao svoju velikodušnost i humanost čak i u smrtnom času. Njegova odluka da donira oba bubrega omogućila je transplantaciju i spasila živote dvoje ljudi.

Republika

Foto: printskrin

 

 


Ekstremni stavovi i tragični rasplet

Prijatelji i komšije opisuju Azarela kao inteligentnog, ali problematičnog mladića čiji su ekstremni stavovi i ideologija možda bili posledica gubitka majke pre dve godine. Njegovi postupci, uključujući samopodmetanje požara i prethodne incidente, ukazuju na unutrašnje borbe i probleme koje je Azarelo imao.

Prošlost i poslednji čin

Azarelo je bio diplomirani magistar gradskog i regionalnog planiranja, ali je imao niz incidenata koji su rezultirali uslovnom kaznom. Iako je njegovo samopodmetanje požara izazvalo uznemirenje i tugu, njegov poslednji čin darivanja organa pokazuje da je imao i humanu stranu.

Maksvel Azarelo je bio kompleksna ličnost čiji tragični kraj baca svetlo na važnost mentalnog zdravlja i podrške pojedincima koji se bore sa unutrašnjim demonima. Njegova odluka da donira organe nakon smrti pokazuje da je čak i u najmračnijim trenucima moguće pružiti nadu i spasiti živote.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading