UHAPŠEN POLICAJAC KOJI JE SILOVAO 13-MESEČNU BEBU: Tvrdio da su povrede od porodičnog psa i pada!

Autor:

Svet

21.04.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužen policajac za užasno zlostavljanje bebe

UHAPŠEN POLICAJAC KOJI JE SILOVAO 13-MESEČNU BEBU: Tvrdio da su povrede od porodičnog psa i pada!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@anntoosweet67


Stiven Kajl Cugini (28) iz Pensilvanije optužen je za izuzetno teško zlostavljanje 13-mesečne bebe, koja je zadobila prelom obe potkolenične kosti na levoj nozi i druge povrede koje ukazuju na seksualno zlostavljanje. Cugini je inicijalno tvrdio da su bebu izujedali porodični pas i da su povrede posledica pada i osipa od pelena, ali je na kraju priznao zločin nakon ispitivanja od strane policije.

Optužba i zadržavanje osumnjičenog

Kancelarija okružnog tužioca podnela je krivičnu prijavu protiv Cuginija, nakon čega je on momentalno uhapšen i zadržan iza rešetaka uz kauciju od 200.000 dolara. Ovaj slučaj je izazvao šok i zabrinutost u zajednici, posebno imajući u vidu da je Cugini bio aktivan policajac u gradu Jork i da je ranije služio kao izviđač konjice za Nacionalnu gardu Pensilvanije.

 

 


Reakcija policije i suspendovanje sa radnog mesta

Nakon hapšenja Cuginija, policijski komesar Majkl Maldrou je izjavio da je osumnjičeni momentalno suspendovan sa radnog mesta, kako bi se istraga nastavila, a grad preduzeo odgovarajuće mere. Odeljenje za kriminalne istrage "Lykens" vodilo je istragu o ovom uznemirujućem slučaju.

 

 


Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i duboko uznemirio ljude širom regiona. Zlostavljanje dece je jedan od najtežih zločina, a kada je osumnjičeni policajac, situacija postaje još šokantnija. Istraga će nastaviti da baci svetlo na ovaj slučaj i pravda će biti tražena za malu žrtvu ove strašne tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading