UZNEMIRUJUĆE: Čečeni BRUTALNO KAZNILI vojnika zbog alkohola!

Autor:

Svet

21.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna kazna za konzumaciju alkohola na frontu

UZNEMIRUJUĆE: Čečeni BRUTALNO KAZNILI vojnika zbog alkohola!

Foto: pritnskrin


Pripadnici Oružanih snaga Rusije iz Čečenije su brutalno kaznili jednog od svojih saboraca zbog navodne konzumacije alkohola na prvoj liniji fronta. Na snimku koji je zabeležen, vidi se kako oficir žestoko prekorava vojnika, a zatim ga tuče drvenom palicom po zadnjici i nogama. Još jedan vojnik se pridružuje i obara pijanog saborca na zemlju, nakon čega sledi serija žestokih udaraca.

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE


Reakcija vojnika i dalji tok događaja

Pokušavajući da se opravda, pijani vojnik je jaukao dok su udarci padali, a na snimku se čuje i naređenje da skloni ruke. Za sada nije poznato gde je tačno zabeležena ova uznemirujuća scena.

Neobična odluka Ministarstva kulture Čečenije

Podsećamo da je nedavno Ministarstvo kulture Čečenije donelo odluku da sva muzička dela u ovoj ruskoj autonomnoj republici ubuduće moraju odgovarati tempu od 80 do 116 otkucaja u minuti. Ova neobična odluka izazvala je različite reakcije u javnosti.

U ovom kontekstu, incident na frontu dodatno skreće pažnju na pitanja disciplinovanja i postupanja prema vojnicima u Čečeniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading