NE TRAŽITE VIŠE NESTALU DEVOJČICU: Inspektor otkrio zašto nikada neće pronaći malu Medi!

Autor:

Svet

03.04.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodeći inspektor koji je odbio da vodi istragu u slučaju nestale Medlin Meken kritikovao je nameru vlasti da na traženje nestale devoijčice potroši još 100.000 funti.

RepublikaFoto: twitter.com/DailyMirror
Mala Medi

Kolin Saton tvrdi da leš male Medi može biti sahranjen u nekom od 600 drevnih bunara u portugalskm mestu Praja da Luc.

Trogodišnja Medlin je nestala 2007. godine, a Saton kaže da policija ima malo šanse da je sada nađe.

Profesor sudske medicine profesor Dejvid Barklej takođe tvrdi da je ovo područje u Portugalu "najkomplikovanije mesto za sakrivanje leča" koje je ikada posetio.

- To je nemoguće bez posebnih informacija koje će omogućiti da se fokusirate na određenu oblast - kaže Saton i dodaje da je jedina nada za pronalaženje da neko ispriča policiji šta se desilo.

Medlin je nestala iz turističkog apartmana 3. maja 2007. godine, dok su joj roditelji Kejt i Geri Meken bili na ručku.

U februaru je Dejli Miror otkrio da su oni podigli 728.508 funti preko fondacije "Pronađimo Medi"" a taj novac je trebao da se iskoristi za rad privatnih detektiva.

Sredstva u fondu - koja su uglavnom dobijena od javnih donacija i profita iz Kejtine knjige - naglo su porasla ove godine.

Portparolka porodice Klarens Mičel kaže da će policija tražiti dodatna sredstva ako smatraju da potragu treba nastaviti.

Pre samo nekoliko dana, Ministarstvo unutrašnjih poslova odobrilo je dodatnih 100.000 funti pored već potrošenih 11 miliona funti.

Vlada finansira "Operaciju Grejndž" (pronalaženje Medi) svakih šest meseci, a 154.000 funti je odobreno od oktobra prošle godine do kraja marta.

Veruje se da će najnovija runda finansiranja iznositi 150.000, a portparol Ministarstva unutrašnjih poslova je rekao: "Vlada ostaje posvećena istrazi o nestanku Medlin Meken".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading