(FOTO) JEZIV PRIZOR: Dečaka izvlačili iz mračne kanalizacije METODAMA SUPER HEROJA!

Autor: Tanjug

Svet

03.04.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnji dečak Džesi Hernandes, samo je čudom spasen iz kanalizacione cevi u Los Anđelesu gde je proveo skoro 13 sati, prenose američki mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Hernandes je, dok se igrao sa drugom decom u jednoj napuštenoj zgradi propao kroz drvene daske na dubinu od osam metara i završio u toksičnom podzemnom lavirintu gradskog kanalizacionog sistema, prenosi Si-Bi-Es njuz.

Nezgoda se dogodila u nedelju posle podne. Deca su odmah obavestila odrasle koji su pozvali hitnu službu a spasioci su kamerama pretraživali kanalizacione cevi.

- Potraga koja je trajala 13 sati bila je trka sa vremenom jer se šansa za preživaljavanje smanjuje u tom toksičnom okruženju - rekao je Erik Skot iz vatrogasnog odeljenja Los Anđelesa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jeziva kanalizacija u koju je dečak upao

Tokom potrage više od 100 vatrogasaca pretražilo je oko 730 metara cevi lavirinta kanalizacionog sistema sa različitom dubinom vode koja se kreće 24 kilometara na čas.

Spasioci, kako se navodi, nisu mogli da uđu u sistem zbog opasnog okruženja zbog čega su koristili kamere.

Džesija su tražili, kako kažu, "Betmenovskim metodama" a pronašli su ga kad su videli slike otiske prstiju na jednoj kanalizacionoj cevi posle čega su na toj lokaciji odmah otvorili šaht.

Dečak je pronađen na oko kilometar i po od mesta gde je propao, na dubini od tri metra i izvučen je pomoću creva, prenosi AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading