RAT SE ŠIRI! Izrael napao Liban, EKSPLOZIJE odjekuju u južnom delu! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.04.2024

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrael napao južni Liban i kamp Hezbolaha.

RAT SE ŠIRI! Izrael napao Liban, EKSPLOZIJE odjekuju u južnom delu! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Kako lokalni mediji javljaju, izraelska avijacija napala je kamp Hezbolaha u južnom Libanu.

Prema snimcima koji se šire društvenim mrežama, snaže eksplozije odjekuju u južnom Libanu, a narod je uznemiren.

 

 

Istovremeno, palestinski mediji izvestili su o intenzivnom granatiranju istočnih delova severnog pojasa Gaze uporedo sa napadima na južni Liban.

 

 

Još nema znakova uzvratnih udara na iransku teritoriju.

Podsetimo, sinoć je Iran pokrenuo napad na Izrael koristeći desetine dronova, a premijer Izraela, Benjamin Netanjahu, poručio je da je Izrael spreman, što je preneo Tajms of Izrael.

Netanijahu je na konferenciji za novinare objavio da je Izrael spreman.

- Prethodnih nekoliko nedelja Izrael se spremao za mogućnost direktnog napada iz Irana, a naša protivvazdušna odbrana je raspoređenja. Spremni smo za svaki scenario, kako za napad, tako i za odbranu - poručio je Netanijahu.

Džo Bajden je kako preneosi Bela kuća razgovarao sa izraelskim premijerom i tom prilikom mu rekao da SAD neće učestvovati ni u jednoj ofanzivnoj operaciji prema Iranu.

- Sjedinjene Države neće učestvovati ni u jednoj ofanzivnoj operaciji protiv Irana. Američki predsednik Džo Bajden je to jasno stavio do znanja izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu - navodi se u saopštenju, prenosi Si-En-En.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada Stanic

14.04.2024 08:45

Pa sigurno da Ameri nece da ucestvuju. Sve su isplanirali, isprovocirali i sada ce da kljukaju Izrael sa bombama a ovi ce da kokaju. Kaubojska politika!