LJUBAVNI TROUGAO U ZATVORU ZAPREPASTIO SVE: Dve čuvarke ušle u romansu sa istim osuđenikom, a onda se dogodio veliki obrt

Autor:

Svet

28.03.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvorenik je od njih dobio telefon na koji su mu slale eksplicitne fotografije i snimke

LJUBAVNI TROUGAO U ZATVORU ZAPREPASTIO SVE: Dve čuvarke ušle u romansu sa istim osuđenikom, a onda se dogodio veliki obrt

Foto: Društvene mreže

Neverovatan skandal otkriven je u zatvoru u britanskom gradiću Ročdejlu.

Dvadesetdevetogodišnja Ališa Bejts i dve godine mlađa Džodi Vilkes upustile su se svesno i sa obostranim znanjem u paralelnu vezu sa jednim osuđenikom.

Ališa i Džodi tajno su se viđale sa zatvorenikom gotovo dva meseca pre nego što je otkriveno šta rade.

Nakon što su privedene, priznale su da su bile u romansi sa istim čovekom i stigla ih je kazna - Ališa je kažnjena s dve godine i osam meseci zatvora, dok je druga dobila 12-mesečnu uslovnu kaznu, prenosi The Sun.

Pred sudom je rečeno da je Bejtsova započela romansu s osuđenikom u decembru 2019, dok je radila kao zatvorski službenik. U tom periodu, slala mu je eksplicitne fotografije i poruke na telefon.

Godinu dana kasnije i Vilkesova je započela veza s istim muškarcem, inače, osuđenim zbog prekršaja s drogom.

Paralelna romansa je trajala dva meseca, a policija je u ćeliji osuđenika pronašla mobilni telefon koji je razotkrio “ljubavnu šemu”.

U jednoj od poruka, Bejtsova je poručila: “Želim te 24/7. Ne mogu da te se zasitim. Telefonirala bih ti svaki trenutak”.

Bejtsova je, pored fotografija, razmenjivala i video-snimke sa osuđenikom, a kasnije je negirala da je bilo fizičkog kontakta.

Pred policijom je tvrdila da je izmanipulisana i da se “zaljubila”.

S druge strane, Vilkesova je priznala da je učestvovala u “neprikladnom druženju”, ali da nije bila izmanipulisana, prenosi telegraf.rs.

Sudija Eliot Knof je smatrao da u slučaju Bejtsove postoji “teška povreda poverenja”.

“Da, bili ste uhvaćeni u njegovu zamku, identifikovao vas je kao nekoga kome se može prići. Ali, vi niste morali da to prihvatite”, istakao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading