"VIDELA SAM MESO KAKO MI VISI SA LICA" Devojka brutalno isečena u toaletu noćnog kluba (VIDEO)

Autor:

Svet

05.03.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Hju Ris osudio je Emili na pet godina zatvora.

"VIDELA SAM MESO KAKO MI VISI SA LICA" Devojka brutalno isečena u toaletu noćnog kluba (VIDEO)

Foto: TikTok/nataliearthurs3/Printscreen

Natali Arturs (36) provela je tri dana u bolnici sa dubokom posekotinom na obrazu i ramenu nakon napada u noćnom klubu u Svonsiju u Engleskoj.

Devojka koja radi pri vojsci bila je sa prijateljima u klubu Pepermint kada je 25-godišnja Emili Vilijams pobesnela i optužila Natali da je prosula čašu vina njene sestre.

Kada je Natali krenula u kupatilo da popravi karmin, Emili ju je pratila i napala. Razbila je flašu iz koje je ranije pila i upotrebila je kao oružje. Napadnuta 36-godišnja žena zadobila je posekotinu na ramenu dužine 15 cm, posekotinu na obrazu od 7 cm i dodatne povrede na nosu i vratu.

- Popravljala sam ruž u kupatilu kada sam čula da neko iza mene ljutito viče "Šta misliš ko si ti?". Čuo sam lomljenje stakla, okrenula se i videla plavušu sa flašom u ruci kako ide ka meni. Sve se dogodilo veoma brzo - rekla je Natali na sudu.

Ona je sudiji rekla da se oseća kao da neko pokušava da je ubije i da je osoba koja ju je napala bila besna i ljuta.

- Pogledala sam se u ogledalo i videla meso kako mi visi sa lica i nosa. Krvi je bilo svuda, kao u horor filmu - kaže Natali.

Ona tvrdi da je napad bio nasumičan i ničim izazvan, ali je zbog svega promenila pogled na život. Jedino o čemu je u tom trenutku mogla da razmišlja jeste koliko će je se ćerka uplašiti kada je vidi.

- Provela sam tri mučna dana u bolnici u nesnosnim bolovima. Petnaest meseci nakon napada, još uvek učim da živim sa onim što se dogodilo - rekla je Natali.

Zbog anksioznosti i napada panike bila je prinuđena da napusti posao. Sudija Hju Ris osudio je Emili na pet godina zatvora zbog napada, koji se dogodio u novembru 2022. a takođe je izrekao zabranu prilaska Natali i njenoj porodici na 10 godina.

- Uradili ste ovako nešto osobi koja vam je bila potpuno strana i sa kojom se ranije niste posvađali. Posledice su svima vidljive - rekao je sudija pre presude za ranjavanje sa umišljajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading