SVEDOK SA LICA MESTA U NEMAČKOJ: Žena sa dinamitom drži taoce u Nemačkoj, ispred ima mnogo saniteta jer strahuju da može biti MNOGO ŽRTAVA (FOTO)

Autor:

Svet

04.03.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama u bolnici u Ahenu: Naoružana žena upala u kliniku

SVEDOK SA LICA MESTA U NEMAČKOJ: Žena sa dinamitom drži taoce u Nemačkoj, ispred ima mnogo saniteta jer strahuju da može biti MNOGO ŽRTAVA (FOTO)

Foto: RINA


U nemačkom gradu Ahenu, bolnica Lizen postala je poprište dramatičnog događaja kada je 65-godišnja žena upala naoružana bengalkom. Incident se dogodio u popodnevnim satima u ponedeljak, a zaposleni su primetili dim koji se širio klinikom.

Evakuacija i specijalna jedinica

Nakon što je žena zapalila bengalku u operacionoj sali, zabarikadirala se u sobi za pacijente. Postoje nezvanične informacije o tome da je možda uzela pacijente za taoce, ali ova informacija još uvek nije potvrđena. Kao odgovor na ovaj incident, bolnica je evakuisana, a na teren je stigla specijalna jedinica. Snimci prikazuju helikopter kako kruži iznad bolnice, dok je čitav grad blokiran, a ulice su prazne.

 

 


Strah od mogućih žrtava

Očevidac je za RINU izjavio da se strahuje od najgoreg i da je policija ogradila bolnicu kako bi oslobodila ljude koje je naoružana žena eventualno uzela za taoce. Takođe, izražena je zabrinutost da bi moglo biti mnogo žrtava ukoliko dođe do aktiviranja dinamita, te je u bolnicu poslato dosta saniteta.

Nepoznati zahtevi

Policija još uvek nije saopštila da li žena ima neke zahteve, a situacija ostaje napeta dok se čekaju dalji razvoj događaja.

 

 

(Rina)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading