IZGLADNJIVANJE - RECEPT ZA EGZORCIZAM: Roditelji mučno ubili sina jer im proročica rekla da se OTARASE ĐAVOLA!

Autor: alo.rs, Republika

Svet

27.03.2018

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bendžamin Aparici (2) iz Dalasa preminuo je početkom 2015. godine nakon što mu njegovi roditelji više od tri nedelje nisu davali da jede verujući da ga je zaposeo đavo!

RepublikaFoto: pixabay.com
Proročica dobila da odleži skoro ceo vek!

Roditelji su otišli kod samoprozvane proročice Arejsli Mezi i zatražili od nje savet, a proročica je rekla da dete treba izgladnjivati da bi vrag napustio telo.

Kada je dečak bio na samrti, dete su odneli kod proročice, koja je držala njegovo premršavo telo i mumlala molitve na raznim jezicima. Dečak je nedugo nakon egzorcizma preminuo, a policiji je sve prijavio jedan od sledbenika proročice koji se zatekao na licu mesta. 

Odmah nakon rituala, roditelji su sa mrtvim detetom pobegli u Meksiko. 

Policija je ubrzo uhapsila Mezijevu koja se na suđenju branila "božjom voljom". Ona je rekla da je Bog od nje tražio da izgladnjuje dečaka kako bi ga očistila od nečistih sila. Kako maleni Bendžamin nije njena jedina žrtva, sud ju je osudio na 99 godina zatvora.

Tokom suđenja je otkriveno da je Mezijeva izgladnjivala decu mnogih svojih sledbenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading