VOJNIK IZ UKRAJINE OTKRIVA NEOBJAŠNJIV SUSRET SA NLO-OM IZNAD DONJECKA: "Nikada nismo videli ovakvo nešto!"

Autor:

Svet

01.03.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski vojnik snimio neidentifikovani leteći objekat

VOJNIK IZ UKRAJINE OTKRIVA NEOBJAŠNJIV SUSRET SA NLO-OM IZNAD DONJECKA: "Nikada nismo videli ovakvo nešto!"

Foto: Twitter

Ukrajinski vojnik, član 406. bataljona, doživeo je neobičan susret kada je tokom misije izviđanja primetio nešto što nije mogao da objasni - diskoidni objekat veći od Empajer Stejt Bilding-a koji se pojavio na horizontu ukrajinske oblasti Donjeck. Vojnik, po imenu Vadim, opisao je kako je njegov tim bio iznenađen ovim susretom, ističući da su se suočili sa nečim što do tada nisu videli.

 

 


NEOBJAŠNJIVI OBJEKAT

Vadim je ispričao da je objekat bio dugačak oko 400 metara i visok oko 100 metara, i da je bio topliji za 20 do 30 stepeni Celzijusa od drugih objekata koje su pratili. Ovo je bilo nešto što je izuzetno začudilo vojnike, posebno uzimajući u obzir činjenicu da se objekat nije pomerio uprkos jakom vetru. Iako su se pojavile spekulacije o mogućim meteorološkim fenomenima ili optičkim iluzijama, Vadim je tvrdio da je ono što su videli bilo stvarno i da nije moglo biti objašnjeno kao atmosferska pojava.

REAGOVANJE NA SUSRET

Iako su vojnici bili iznenađeni, Vadim je naglasio da nisu osećali strah, jer su se već morali suočiti sa mnogo opasnijim situacijama tokom rata protiv ruske invazije. Ipak, njihova zbunjenost i uzbuđenje su zabeleženi na snimku koji je podeljen ekskluzivno sa DailyMail.com, gde se mogu čuti izrazi čuđenja i pitanja o tome zašto objekat nije reagovao na njihovo prisustvo.

 

 

Foto: Twitter

Snimak NLO koji je snimio ukrajinski vojnik

 


TEHNIČKI DETALJI I BEZBEDNOSNI RIZICI

Vadim je pružio tehničke detalje o misiji i opremi koju su koristili, ističući da su izloženi raznim rizicima zbog neprijateljskih dejstava i prisustva ruskih snaga. Ovo je naglasilo ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi ukrajinska vojska i izazove sa kojima se suočavaju prilikom obavljanja svojih dužnosti.

Vadim je istakao da bi u idealnom svetu, situacije poput ove nikada ne bi postojale i da bi se civilni dronovi koristili za snimanje veselja, umesto za praćenje neobjašnjivih objekata u ratnom području.

Ovaj susret ostaje neobjašnjen, ali predstavlja fascinantan primer izazova sa kojima se vojnici mogu suočiti tokom svojih misija.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading