OVO JE LJUBAVNICA 71-GODIŠNJEG VLADIMIRA PUTINA: 32 godine mlađa istoričarka umetnosti, zadužena je za CENZURU KRITIČARA

Autor:

Svet

20.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzne veze Vladimira Putina

OVO JE LJUBAVNICA 71-GODIŠNJEG VLADIMIRA PUTINA: 32 godine mlađa istoričarka umetnosti, zadužena je za CENZURU KRITIČARA

Foto: Credit: Not supplied / WillWest News / Profimedia


Vladimir Putin, 71-godišnji predsednik Rusije, povezan je sa 39-godišnjom istoričarkom umetnosti Ekaterinom Katjom Mizulinom, što je izazvalo široku pažnju i spekulacije. Uprkos značajnoj razlici u godinama, njihov odnos privukao je značajnu pažnju i kontroverze.

Razlika u godinama i javna reakcija

Značajna razlika u godinama između Putina i Mizuline izazvala je čuđenje, pri čemu su neki izrazili iznenađenje, dok su drugi ironično komentarisali njihovu povezanost. Ruska aktivistkinja za ljudska prava Olga Romanova, na primer, humoristički je primetila da "Katja Mizulina potpuno odgovara Putinovom ukusu. Ovaj 'Barbi' tip devojke uvek mu je odgovarao."

Republika

Foto: Credit: Not supplied / WillWest News / Profimedia

 

 

Ekaterinina pozadina i uloga


Ekaterina, koja je obrazovanje stekla u Ujedinjenom Kraljevstvu, aktivno učestvuje u vođenju Savezne lige za bezbedan internet, organizacije koja pomaže ruskoj vladi u sprovođenju cenzure, posebno u vezi sa kritičarima Putina i konfliktom u Ukrajini. Značajno je da Savezna liga za bezbedan internet deluje pod izgovorom zaštite dece. Kao rezultat svojih postupaka, Ekaterina je bila podvrgnuta sankcijama Evropske unije od januara 2024. godine.

Porodične veze i prethodne veze

Mizulinina porodična vezivanja takođe su značajna, pošto je ćerka Elene Mizuline, članice ruskog parlamenta. Takođe je otkriveno da je Putin bio povezan sa drugim prominentnim osobama u prošlosti, uključujući milijarderku i vlasnicu striptiz kluba Svetlanu Krivonogih, kao i bivšu gimnastičarku Alinu Kabajevu, sa kojom se spekuliše da deli dvoje ili troje dece.

Bračna istorija

Putinkova ljubavna istorija dodatno je komplikovana njegovim razvodom od supruge od 30 godina, Ljudmile Očertnaje, 2014. godine. Imaju zajedno dve ćerke, Mariju i Katarinu, što dodatno zakomplikuje javni percept njegovih veza.

Zaključno, lični život Vladimira Putina i dalje privlači značajnu pažnju i kontroverze, pri čemu je njegova povezanost sa Ekaterinom Katjom Mizulinom poslednja tema javnog interesovanja i diskusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Olga

21.02.2024 12:36

LEPA . BAŠ LEPA.

BreDragan

28.03.2024 16:35

Bajden i Makron da se ne sekiraju i odmah da trče da traže ljubavnice, možda je ipak lažna vest.