UŽAS U RUSIJI: Kanibal isekao ženi vrat, otvorio grudi - a srce SKUVAO I POJEO!

Autor: blic.rs

Svet

22.03.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Jastrebov (35) uhapšen je nakon što je pronađen na podu stana dok je sakatio telo Ekatarine Nikiforove (27).

RepublikaFoto: pixabay.com
Manijak uhvaćen dok je kasapio telo devojke/Foto: Ilustracija

Osumnjičeni kanibal uhapšen je zbog ubistva majke dvoje dece, a da je zatim skuvao i pojeo njeno srce, saopštila je policija. Jastrebov je zadržan u ruskom gradu Krasnojarsku, jer je Ekatarinu nožen ubo u vrat, i izvadio joj adamovu jabučicu.

Onda je iščupao njeno srce i levo plućno krilo, stavio ih u šporet na šporet u svom iznajmljenom stanu i skuvao. Pozvao je vlasnika stana Zanu Avdejevu (31) i rekao joj da zove policiju i Hitnu pomoć.

- Ležim u krvi, pored mene je telo - rekao je, piše "Miror".

Kada su lekari stigli rekao im je "Na šporetu se kuva srce", a policiji "rekao sam joj da ću joj pojesti srce. i jesam".

Pre nego što je nazvao Avdejevu pokušao je da se ubije tako što je zario makaze sebi u vrat, ali nije uspeo, saopštila je policija. Trenutno je pod nadzorom na intenzivnoj nezi.

- Jadna žena je ležala u istoj sobi. Grudi su joj bile otvorene, vrat isečen. Izvadio joj je adamovu jabučicu, nisam mogla da gledam sve to - ispričala je vlasnica stana.

Žrtva, samohrana majka, ostavila je iza sebe dve ćerke. Kako je rekao brat Avdejeve, Evgenij, ubia i navodni kanibal je bio njegov blizak prijatelj, ali da nikada nije mogao da zamisli da bi mogao da uradi nešto tako zlo.

- Kosa mi se diže na vratu. Mislim da su možda pili i da su se posvađali - rekao je.

Policija takođe proverava da li su konzumirali narkotike. Avdejeve je rekla da će pozvati sveštenika da "očisti" sprat od zlog ubistva, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading