Bajden poručio Trampu: PREBIO BIH TE!

Autor: Tanjug

Svet

22.03.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik SAD Džo Bajden izjavio je danas da bi "prebio" američkog predsednika Donalda Trampa da su u srednjoj školi, zbog njegovih komentara o ženama, a Tramp je odgovorio da bi Bajden "pao plačući".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

- Pitali su me da li bih se raspravljao sa tim gospodinom, a ja sam rekao da ne bih. Rekao sam - da smo u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio ga - rekao je Bajden govoreći o Trampovom komentaru iz 2016, kada je rekao da može da "zgrabi ženu bilo gde" i da se "njoj to sviđa", nakon čega se izvinio zbog te izjave.

Kako prenosi Si-En-En, Bajden je za taj komentar dobio veliki aplauz studenata Univerziteta u Majamiju, koji podržavaju demokrate i koji su snimak njegovog obraćanja objavili na Fejsbuku.

"Bio sam u mnogim svlačionicama celog života, vraški sam dobar atleta. Svaki tip koji je tako govorio, obično je bio najdeblji, najružniji ku*kin sin u prostoriji", rekao je Bajden.

On je naveo da ga novinari stalno pitaju zar ne želi da se Trampu verbalno suprotstavi, a da on uvek odgovara da bi ga odveo iza sale za fizičko, jer je to baš ono što želi.


Odgovor na komentare bivšeg potpredsednika Tramp je podelio putem Tvitera. 

- Ludi Džo Bajden pokušava da se ponaša kao opasan tip. Zapravo, on je slab i mentalno i fizički, a ipak mi preti, po drugi put, fizičkim napadom. On mene ne zna, ali bi pao brzo i jako, plačući sve vreme. Ne preti ljudima Džo - napisao je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading