OVAJ SNIMAK ĆE VAM ZALEDITI KRV U ŽILAMA: Pokušaj OTMICE devojčice (11) ispred škole, sve snimile KAMERE (FOTO)

Autor:

Svet

28.01.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj otmice u Glendaleu: Svedoci događaja i hrabri mališani

OVAJ SNIMAK ĆE VAM ZALEDITI KRV U ŽILAMA: Pokušaj OTMICE devojčice (11) ispred škole, sve snimile KAMERE (FOTO)

Foto: Printscreen/3TV/CBS 5


Užasan pokušaj otmice maloletne devojčice u Glendaleu izazvao je šok i strah među lokalnim stanovnicima. Pokušaj otmice se desio u blizini osnovne škole, nešto pre osam ujutru. Sigurnosna kamera je zabeležila trenutak kada je 37-godišnji Joseph Ruiz pokušao da otme devojčicu dok je išla u školu. Nakon što je devojčica uspela da pobegne, tri hrabra učenika su joj pritekla u pomoć i sakrili je od napadača.

**Video snimak kao ključni dokaz**

Policija je zahvaljujući video snimku uspela da prepozna automobil i locira osumnjičenog, koji je imao nasilnu kriminalnu prošlost. Ruiz je odveden u pritvor i trenutno mu se sudi za otmicu i kriminalno mešanje u starateljstvo. Tužilac je istakao da osumnjičeni ima istoriju nasilja, te da je prethodno osuđen za napad nožem na vlastitu majku.

Foto: Printscreen/3TV/CBS 5

 

 


**Hrabri mališani kao heroji**

Nayeli Martinez, jedna od stanovnica čija je sigurnosna kamera zabeležila pokušaj otmice, izjavila je da su njen 11-godišnji sin i još dvoje učenika hrabro pritekli u pomoć devojčici. Ona je istakla da su deca ceo dan bila pohvaljivana zbog svoje hrabrosti. Iako je osumnjičeni u pritvoru, roditelji sada strahuju za bezbednost svoje dece i zahtevaju dodatne mere predostrožnosti.

Foto: Printscreen/3TV/CBS 5

 

 


**Strah roditelja i reakcija škole**

Roditelji su izrazili strahovanje za bezbednost svoje dece nakon ovog događaja, a jedna od majki je izjavila da je veoma uplašena znajući da se pokušaj otmice desio ispred njene kuće. Sunset osnovna škola je reagovala na ovaj događaj tako što je poslala pismo roditeljima, obaveštavajući ih o situaciji i apelujući na dodatni oprez.

Foto: Printscreen/3TV/CBS 5

 

 


**Nastavak istrage i reakcija lokalne zajednice**

Istraga ovog pokušaja otmice je i dalje u toku, a lokalna zajednica je uznemirena ovim događajem. Stanovnici su zahvalni što je devojčica uspela da se izvuče, ali istovremeno su svesni potrebe za dodatnim merama sigurnosti. Svi se nadaju da će pravda biti zadovoljena i da će se slični događaji ubuduće sprečiti.

Nadamo se da će ovaj događaj podstaći zajednicu i nadležne organe na dodatne mere sigurnosti kako bi se zaštitila deca i sprečile slične situacije u budućnosti.

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading