JEZIV SNIMAK: Penzioneru tinejdžeri SKINULI PANTALONE pa ga gurnuli na pod, preminuo nakon neviđenog poniženja!

Autor:

Svet

27.01.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u zapadnom Londonu:, šala koja se završila fatalno

JEZIV SNIMAK: Penzioneru tinejdžeri SKINULI PANTALONE pa ga gurnuli na pod, preminuo nakon neviđenog poniženja!

Foto: Metropolitan Police/Printscreen


Uznemirujući video snimak prikazuje trenutak kada su deca penzioneru skinula pantalone, a onda ga fatalno gurnuli na zemlju. Džerald Neto, 62-godišnjak, preminuo je u bolnici od srčanog udara nakon što je napadnut ispred ulaza u kafić na zapadu Londona. Sedamnaestogodišnji mladić, čije ime ne može biti objavljeno, osuđen je na samo 12 meseci zatvora zbog ubistva iz nehata.

 

 


**Nesrećni događaj**

CCTV snimci koje je objavila londonska policija pokazali su gospodina Netoa kako se kreće prema grupi tinejdžera nakon što je seo ispred paba u Ilingu u 12:43 ujutru 15. marta 2023. Zatim je viđen kako pada na pod nakon što je postao žrtva šale kada je jedan od dečaka povukao njegove pantalone, pre nego što je izgledalo da odlazi. Međutim, nakon što je ustao i oslonio se na vrata kafića, gospodin Neto je bio gurnut od strane tinejdžera, koji se prikrao iza njega, i pao licem prema prizemlju.

 

 

Tinejdžer je zatim viđen kako prelazi preko penzionera i odlazi duž Boston Road-a. Gospodina Netoa su zatim našli nepomičnog prolaznici. Uprkos tome što je hitno prevezen u bolnicu, kasnije je proglašen mrtvim usled hipoksičnog oštećenja mozga zbog produženog srčanog udara.

**Pravda za Jeralda Netoa**

U saopštenju, njegova porodica je rekla da je ponižen i napadnut od strane 'sadističkog kriminalca'. "Jerald Neto je bio voljeni sin, suprug, otac, deda, ujak, rođak, prijatelj i komšija. Mi smo zauvek oštećeni. Nikada se nećemo pomiriti sa onim što mu se dogodilo te strašne noći. U njegovim poslednjim trenucima bio je ponižen, zloupotrebljen, napadnut i ubijen od strane sadističkog kriminalca. Naši životi više neće biti isti, svakog dana nam nedostaje, i nastaviće tako kako svaki dan prolazi bez njega u našem svetu."

**Pravda je zadovoljena?**

Šesnaestogodišnji tinejdžer, sada 17-godišnjak, uhapšen je u blizini mesta događaja. U petak je osuđen na 12 meseci zatvora u Old Bejliju. Maksimalna kazna za ubistvo iz nehata je doživotni zatvor. Detektivski inspektor Brajan Hauvi, koji je vodio istragu, rekao je: "Naša istraga je pokazala da je ovaj tragični događaj počeo kao dečija šala od strane optuženog i završio se namernim napadom koji je rezultirao smrću gospodina Netoa. "Nema opravdanja za ovaj vid nasilja, optuženi nije delovao u zakonitoj samoodbrani i naša istraga je brzo utvrdila da su njegove akcije te večeri bile namerne i sramne. Misli mi ostaju sa porodicom gospodina Netoa dok nastavljaju da se nose sa njegovom smrću u tako užasnim okolnostima. Znam da je ovo bilo neverovatno teško vreme za njih i nadam se da sada, pošto su pravni postupci završeni, mogu početi da pronađu neki mir."

Ovaj tragični događaj u zapadnom Londonu ostaje kao podsećanje na važnost odgovornog ponašanja i posledica koje mogu nastati iz bezbrižnog čina. Porodica i prijatelji Jeralda Netoa tragaće za pravdom i sećanjem na voljenog člana koji je prerano izgubio život.

(Dejli mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading