DRAMATIČNI SNIMCI! Zgrada u plamenu, vatrogasci strahuju da će se zgrada urušiti!

Autor:

Svet

27.01.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar u nedovršenoj zgradi u Liverpulu izaziva evakuaciju i pretnju od urušavanja

DRAMATIČNI SNIMCI! Zgrada u plamenu, vatrogasci strahuju da će se zgrada urušiti!

Foto: twitter/printscreen/@chipbarm67/@volcaholic1/@scottylamond


U Liverpulu je izbila ozbiljna situacija zbog velikog požara koji je zahvatio nedovršenu zgradu. Vatrogasci strahuju da bi objekat mogao da se uruši, što je dovelo do evakuacije ljudi iz okolnih objekata. Dim koji se nadvio iznad zgrade proširio se na okolinu, uključujući i stadion Gudison Park, neposredno pre početka utakmice FA kupa između Everetona i Luton Tauna.

 

 


Vatrogasci se bore sa plamenom, a zgrada pokazuje znake urušavanja

Na licu mesta, vatrogasci su se suočili sa jakim plamenom koji je izbijao kroz prozore zgrade. Vatrogasno-spasilačka služba Merzisajda saopštila je da zgrada "pokazuje znake urušavanja", što je dovelo do evakuacije obližnjih stanovnika. Snimci s lica mesta prikazuju dramatičnu situaciju i upozoravaju ljude da se drže dalje od zgrade.

 

 


Evakuacija i bezbednosne mere na licu mesta

Policija je uspostavila kordon na licu mesta, a oblasti Evertona i Grejt Homer ulice su delimično blokirane radi obezbeđenja. Autobuske linije su preusmerene, a vatrogasne ekipe apeluju na ljude da se drže dalje od zahvaćenog područja. Vatra je, prema navodima svedoka, vidljiva kilometrima unaokolo, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

 

 

 

 


Situacija u Liverpulu izaziva zabrinutost zbog mogućeg urušavanja zgrade i širenja požara na okolne objekte. Vlasti i vatrogasne službe intenzivno rade na rešavanju situacije i osiguravanju bezbednosti građana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading