UŽAS U BRČKOM: Pucnjava ispred Vatrogasnog doma, jedna osoba povređena!

Autor:

Svet

24.01.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava ispred Vatrogasnog doma u Brčkom

UŽAS U BRČKOM: Pucnjava ispred Vatrogasnog doma, jedna osoba povređena!

Foto: Printscreen/RTV Hit


Večeras u 19:18 časova, na području Brčkog, došlo je do pucnjave ispred Vatrogasnog doma, koja je rezultirala povredom jedne osobe. Napadač je ubrzo uhapšen, a detalji ovog događaja su i dalje pod istragom.

**Pucnjava i povređena osoba**

Nepoznata muška osoba je iz pištolja pucala u drugu mušku osobu u predelu kolena, nakon čega se udaljila sa mesta događaja. Povređena osoba, identifikovana kao O. P. iz Brčkog, hitno je prevezena u Službu hitne medicinske pomoći, gde su mu pružene neophodne medicinske intervencije. Srećom, povrede nisu životno ugrožavajuće, ali se trenutno utvrđuje njihov tačan stepen.

**Uhapšen osumnjičeni**

Policija Brčko distrikta je brzo reagovala na prijavu i uspela da uhapsi osumnjičenog, identifikovanog kao J. P. iz Brčkog. Trenutno se nad njim sprovodi kriminalistička obrada u prostorijama policije, dok se detalji motiva i okolnosti pucnjave još uvek istražuju.

Očekuje se da će istraga ove pucnjave pružiti više informacija o ovom događaju i eventualno otkriti motive koji su doveli do ovog nasilnog čina. Situacija je i dalje u razvoju, a policija Brčko distrikta intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

(Klix.ba)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading