TRAMP ŠOKIRAO SVET! Nuklearni rat je neizbežan, osim ako ne reagujemo!

Autor:

Svet

20.01.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp upozorava na mogućnost Trećeg svetskog rata

TRAMP ŠOKIRAO SVET!  Nuklearni rat je neizbežan, osim ako ne reagujemo!

Foto: Credit: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia


Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, izneo je svoje mišljenje o trenutnoj geopolitičkoj situaciji, upozoravajući da svet klizi ka potencijalnom Trećem svetskom ratu. Tramp je istakao da je uveren da je on lično jedina osoba koja može da spreči ovaj scenario, naglašavajući da bi potencijalni sukob bio izuzetno razoran zbog nuklearnog naoružanja. Ovaj njegov istup izazvao je živu raspravu i postao predmet pažnje javnosti širom sveta.

"Nismo bili nikada bliži Trećem svetskom ratu kao sada, ja sam jedini koji može da spreči Treći svetski rat. Ovaj rat će biti najbrutalniji zbog nuklearnog naoružanja. To neće biti rat sa tenkovima koji će ići napred-nazad, već će biti sukob kakav nije nikada ranije viđen", rekao je Tramp na govoru svojim pristalicama u Ajovi nakon čega je jedna osoba uzviknula da je "svetu potreban Bog", a 45. predsednik Amerike se nadovezao i prokomentarisao to rečima: "Da, istina je, trebaće vam Bog".

 

 


Reakcije na Trampovu izjavu

Nakon što je Tramp izneo svoje upozorenje, jedna osoba iz publike je uzviknula da je "svetu potreban Bog", na šta je 45. predsednik Amerike odgovorio potvrđujući tu tvrdnju. Ova razmena izazvala je dodatnu pažnju javnosti i podstakla debate o ulozi religije u geopolitičkim previranjima.

Analiza Trampovih reči

Trampove reči o mogućnosti Trećeg svetskog rata su izazvale različite reakcije i podstakle analize stručnjaka iz oblasti međunarodnih odnosa i geopolitike. Mnogi analitičari ističu da Trampova izjava reflektuje duboku zabrinutost zbog trenutne situacije u svetu, ali isto tako postavljaju pitanje da li je upozorenje bivšeg predsednika preterano dramatično ili je zasnovano na realnim procenama trenutnog stanja.


Trampova izjava o mogućnosti Trećeg svetskog rata izazvala je žustre reakcije i podstakla duboku zabrinutost među mnogima. Njegove reči su podstakle javnu raspravu o geopolitičkim previranjima i ulozi lidera u očuvanju mira i stabilnosti među nacijama. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova situacija i kakve će biti reakcije međunarodne zajednice na Trampovo upozorenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading