MISTERIJA NESTANKA MALEZIJSKOG AVIONA: Olupina bila izbušena mecima?!

Autor: Republika

Svet

19.03.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski inženjer Piter Mekmehon, koji ima iskustva u istrazi nesreća, nedavno je izneo tvrdnju da je uz pomoć "Google Earth" aplikacije pronašao ostatke malezijskog aviona MH370 koji je nestao za vreme leta 2014. godine

RepublikaFoto: youtube.com/IDLIB plus

Kako tvrdi Mekmehon, olupina aviona nalazi se 16 km južno od ostrva Raund, koje se nalazi 22,5 km severno od Mauricijusa, u delu okeana koji ranije nije bio pretraživan.

U svojim tvrdnjama otišao je i korak dalje, kad je rekao da veruje da su američki zvaničnici odbili da pretraže to područje, ali i da je olupina puna rupa od metaka.

Četiri američka istražitelja poslata su u Australiju kako bi radili na slučaju MH370, ali Mekmehon smatra da su sakrili ključne informacije.

- Postarali su se da sve dobijene informacije ostanu skrivene od javnosti, čak i naše vlade, ali zašto? Oni ne žele da pronađu avion, jer je pun rupa od metaka. Njegovo pronalaženje samo bi otvorilo dodatna pitanja - rekao je Mekmehon.

Kako je rekao, informacije je poslao Australijskom zavodu za transport i sigurnost (ATSB), a tamo nisu mogli u potpunosti da isključe mogućnost da je zaista reč o nestalom malezijskom avionu.

Prema prvobitnim podacima, malezijski avion MH370 pao je u Indijski okean šest sati posle poletanja. Nestalo je svih 239 putnika zajedno sa članovima posade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading