PAO AVION, POGINULA CELA POSADA! Tragedija u Masačusetsu

Autor:

Svet

14.01.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična nesreća u severozapadnom Masačusetsu

PAO AVION, POGINULA CELA POSADA! Tragedija u Masačusetsu

Foto: twitter/printscreen/@jenniasff


Kompletna posada manjeg aviona poginula je prilikom pada letelice u severozapadnom Masačusetsu. Troje ljudi na dvomotornom Beechcraft Baron 55 izgubilo je život u nesreći koja se dogodila blizu Grinfilda u Masačusetsu oko 12:30 časova.

**Detalji nesreće**

Policijska uprava Grinfilda Masačusetsa potvrdila je da je došlo do fatalne nesreće dvomotornog aviona u severnom Grinfildu pored puta Ouk Hil Ejkers. Spasilačke ekipe i istražitelji su odmah upućeni na lice mesta, dok će Nacionalni odbor za bezbednost u saobraćaju (NTSB) i Federalna uprava za vazduhoplovstvo (FAA) sprovesti istragu nesreće.

**Preliminarne informacije i očekivanja**

Preliminarne informacije koje je dao NTSB ukazuju da se avion srušio pod nepoznatim okolnostima u blizini oblasti Leiden, severno od Grinfilda. Očekuje se dolazak istražitelja NTSB-a na lice mesta do ponedeljka, kada će započeti proces dokumentovanja i pregleda letelice. Avion će biti vraćen u bezbedno postrojenje radi dalje procene. Istrage NTSB-a će obuhvatiti tri primarne oblasti: pilota, aviona i operativnog okruženja.

**Nepoznat uzrok nesreće**

Uzrok nesreće i identitet žrtava za sada ostaju nepoznati, a istražitelji će uložiti napore da utvrde što više detalja kako bi razjasnili ovu tragičnu nesreću.

Ovo je još jedna potvrda koliko je važno posvetiti pažnju bezbednosti vazdušnog saobraćaja, te kako i pored strogih propisa, nesreće i dalje mogu da se dogode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading