SRPSKI KAMION U SAD NAPADNUT! Vozač preživeo pucnjavu na autoputu!

Autor:

Svet

10.01.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident na autoputu, pucano na srpski kamion

SRPSKI KAMION U SAD NAPADNUT!  Vozač preživeo pucnjavu na autoputu!

Foto: Instagram/Printscreen/serbiantimes


U američkoj državi Džordžija, kod mesta Breselton, juče u ranim jutarnjim satima došlo je do incidenta koji je šokirao vozača kamiona srpske transportne kompanije iz Čikaga. Nažalost, vozač je bio meta napada, kada je iz sada neutvrđenih razloga, nepoznata osoba zapucala na kamion u pokretu.

 

 


Brza reakcija vozača

Jedan od sedam ispaljenih metaka je probio staklo šoferšajbne, ali vozač kamiona je uspeo da zadrži prisebnost i zaustavi kamion. Srećom, metak nije pogodio vozača, ali ostali su završili u kabini i motoru. Vozač je odmah prijavio slučaj nadležnoj policijskoj stanici, koja je reagovala brzo i poslala nekoliko patrola na lice mesta.

Hapšenje počinioca

Nakon intenzivne potrage, osoba koja je ispalila hice je presretnuta na autoputu i uhapšena. Uviđaj je u toku, a policija će nastaviti sa istragom kako bi utvrdila motive ovog zastrašujućeg napada.

Vozač iznenađen

U izjavi policiji, vozač kamiona je istakao da nije očekivao takav razvoj situacije, s obzirom da ne poznaje osobu koja je puca na njega, niti je imao bilo kakav sukob sa njom pre ovog incidenta. Ova činjenica dodatno baca senku misterije na celokupan događaj.

Očekuje se da će policijska istraga rasvetliti motive i okolnosti ovog napada, dok će vozač kamiona biti podvrgnut dodatnom ispitivanju kako bi se došlo do potpunog razumevanja ovog uznemirujućeg događaja. Srećom, brzom reakcijom i hrabrošću vozača, ovaj incident nije prouzrokovao veće posledice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading