MAJKA OČAJNIČKI SKOČILA SA BEBOM SA 3.SPRATA KAKO BI SE SPASILA OD POŽARA: Komšije otkrivaju šta se dešavalo u stanu!

Autor:

Svet

10.01.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka hrabro reagovala u teškoj situaciji

MAJKA OČAJNIČKI SKOČILA SA BEBOM SA 3.SPRATA KAKO BI SE SPASILA OD POŽARA: Komšije otkrivaju šta se dešavalo u stanu!

Foto: ST/Vladimir Lukić


Dramatičan događaj u Jašiju danas oko 15 časova ostavio je zajednicu u šoku. Majka je, suočena sa požarom u svom stanu, odlučila da skoči sa trećeg sprata sa svojom šestomesečnom bebom u naručju. Pre nego što je donela ovu tešku odluku, majka je bebu obukla u više slojeva odeće i umotala je u ćebe, pokazujući hrabrost i odlučnost da zaštiti svoje dete.

Teška povreda i borba za život

Vatrogasci i ekipe Hitne pomoći brzo su reagovale i pronašle majku i dete na pločniku, gde su im pružili hitnu medicinsku pomoć. Nažalost, beba je doživela zastoj srca prilikom prijema u bolnicu, ali su lekari uspeli da je stabilizuju. Majka je zadobila više opekotina i preloma, ali je svesna i njeno stanje se prati sa nadom u potpuni oporavak.

Reakcije komšija i nadležnih

Komšije su izrazile svoje uznemirenje i šok zbog ovog događaja, pružajući podršku porodici u ovim teškim trenucima. Vatrogasci su uspeli da evakuišu stanare iz zgrade, dok je 15 ljudi uspelo da napusti objekat pre dolaska pomoći. Još uvek nije poznato šta je uzrok požara, a nadležni istražuju ovaj slučaj.

Borba za život i podrška zajednice

Lekari se nadaju da će uspeti da spasu život šestomesečnoj bebi, dok zajednica pruža podršku majci u ovim teškim trenucima. Iako je majka danas preduzela ekstremne mere kako bi zaštitila svoje dete, suočava se sa mogućom krivičnom prijavom zbog ugrožavanja života. Ipak, njena hrabrost i odlučnost da zaštiti svoje dete zaslužuju divljenje i poštovanje.


Ovaj dramatičan događaj pokazao je snagu majčinske ljubavi i odlučnosti u teškim situacijama. Nadamo se da će i majka i beba uspeti da se oporave od povreda i da će zajednica pružiti podršku porodici u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading