MASK NAVUČEN NA KOKAIN, LSD, KETAMIN? Pokušava da se ''opere'' od optužbi kolega, investitori zabrinuti zbog njegovih poroka!

Autor:

Svet

09.01.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask na udaru zbog navodnog korišćenja opijata.

MASK NAVUČEN NA KOKAIN, LSD, KETAMIN? Pokušava da se ''opere'' od optužbi kolega, investitori zabrinuti zbog njegovih poroka!

Foto: Tanjug/AP

Volstrit žurnal je objavio članak baziran na izjavama neimenovanih svedoka koji tvrde da je Ilon Mask zavisan od opijata, te da je čest gost privatnih zabava na kojima konzumira kokain, LSD, ekstazi, halucinogene pečurke, a poznato je da je 2018. godine Mask javno pred kamerama, gostujući kod Džoa Rogana, pušio marihuanu.

Zbog svega ovoga su direktori i investitori u kompanijama koje Mask vodi zabrinuti, a posebno je osetljivo pitanje Ilonovog redovnog korišćenje ketamina, za koji je sam u avgustu prošle godine priznao da rekao da ga dobija na recept kao antidepresiv.

- Nakon tog jednog povlačenja kod Rogana složio sam se na zahtev NASA da tri godine obavljam slučajna testiranja. Tragovi droga ili alkohola nisu pronađeni - napisao je Mask na svom nalogu na društvenoj mreži X nakon objavljenog članka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask se suočava sa optužbama da koristi opijate

Aleks Spiro, advokat Ilona Maska je izjavio za pomenute medije da se njegov klijent redovno i bez najave testira na droge i da nikada nije pao na testu, te istakao da objavljeni članak obiluje ''lažnim'' informacijama.

Linda Džonson Rajs, koja je postala direktorka Tesle 2017, dve godine kasnije nije išla na reizbor jer je navodno bila frustrirana Maskovim korišćenjem opijata.

Takođe, ketamin izaziva zavisnost, pa nije poznato koliko je Mask (52) zabrinut zbog potencijalnih posledica njegove psihijatrijske terapije depresije. Niz nuspojava se može ispoljiti ukoliko se ketamin koristi uz alkohol ili druge opijate.

Prema izveštajima u medijima, ketamin je redovno i u preteranim količinama koristio i Metju Peri, nedavno preminuli glumac u čijem izveštaju o njegovoj autopsiji je pisalo da je preminuo od "akutnih efekata" tog anestetika sa psihodeličnim svojstvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading