KAMERE SNIMILE KAKO STUDENTKINJA FILOZOFIJE UBIJA VERENIKA: Vukla ga 500 metara ispod automobila! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.01.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuda studentkinje filozofije za ubistvo verenika

KAMERE SNIMILE KAKO STUDENTKINJA FILOZOFIJE UBIJA VERENIKA: Vukla ga 500 metara ispod automobila! (VIDEO)

Foto: printskrin


Alis Vud, studentkinja filozofije koja je nedavno proglašena krivom za ubistvo svog verenika, Rajana Votsona, suočava se sa ozbiljnom kaznom. Incident se dogodio ispred njihove kuće nakon dobrotvornog događaja, kada je Alis, prekoračivši ograničenje za vožnju u alkoholisanom stanju, sela za volan i namerno udarila svog dečka, kantu za smeće i stub.

**Svedočenje i presuda**

U sudnici je Alis Vud svedočila o tome kako je došlo do svađe između nje i Rajana, ističući da je situacija eskalirala nakon optužbi za flertovanje sa drugim osobama. Vud je tvrdila da je Rajan stao ispred njenog automobila u pokušaju da je zaustavi, ali je ona namerno skrenula i udarila ga. Porota je nakon osmočasovnog većanja donela jednoglasnu presudu - Alis Vud je osuđena za ubistvo.


**Emotivna reakcija porodice**

Porodica preminulog Rajana opisala ga je kao smešnog, brižnog i ljubitelja sporta, ističući da je pravda zadovoljena ovom presudom. Izrazili su zahvalnost što je Alis osuđena za zločin koji je počinila i izrazili teškoće gledajući snimak incidenta na kome se vidi kako Alis vuče Rajana ispod svog automobila.

**Kazna i zakazano izricanje presude**

Sudija Majkl Liming je jasno stavio do znanja da postoji samo jedna kazna koju zakon dozvoljava za ovaj zločin, a to je doživotni zatvor. Izricanje presude zakazano je za 29. januar, a Alis Vud se suočava sa ozbiljnim posledicama svog postupka. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i ostavlja snažan utisak na sve uključene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading