SKANDALOZNO! Policajac optužen za BRUTALNI NAPAD u prodavnici za odrasle! Razlupao celu prodavnicu zbog partnerke

Autor:

Svet

11.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretučen radnik seks šopa zbog svađe oko kupovine igračaka za odrasle

SKANDALOZNO! Policajac optužen za BRUTALNI NAPAD u prodavnici za odrasle! Razlupao celu prodavnicu zbog partnerke

Foto: OKLAHOMA CITY POLICE DEPARTMENT


Policajac iz Oklahome, Dejvid Devit, optužen je da je pretukao radnika seks šopa nakon svađe sa partnerkom oko kupovine igračaka za odrasle. Incident se desio u seks šopu u Oklahoma Sitiju, gde je Devit, zajedno sa svojom partnerkom, došao malo pre ponoći.

Svađa je izbila kada je žena izrazila želju da kupi dildo, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Devita. Navodno, igračka je bila prevelika, što je izazvalo negativnu reakciju kod policajca. Situacija je eskalirala kada je Devit podigao ruku da udari ženu, nakon čega je prodavac intervenisao i zamolio ih da se smire i napuste radnju.

Foto: OKLAHOMA CITY POLICE DEPARTMENT

 

 

Napad na radnika i incident sa policijom



Nakon kraće svađe, Devit je fizički napao prodavca, udarajući ga u lice i predelu grudnog koša, a zatim je razbacivao stvari po radnji. Tokom incidenta, izgovarao je preteće reči i pokušavao da zloupotrebi svoj položaj policajca.

Nakon što je napustio seks šop, Devit je zaustavljen zbog prebrze vožnje. Kada je saznao za incident u radnji, sam je obavestio policiju i bez incidenata je sproveden u zatvor. Kao rezultat ovog događaja, Devit je suspendovan sa posla i optužen za običan napad.


Reakcija i pozadina osumnjičenog



Devit je radio u šerifovoj kancelariji oko šest godina, ali je takođe bio i izvršni direktor privatne firme za obezbeđenje u Oklahoma Sitiju. Ovaj incident izazvao je šok i neodobravanje u javnosti, a postupak protiv Devita će biti sproveden u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading