FILMSKA POTERA U BEČU ZBOG SRBINA: Divljao po gradu, povređene tri osobe!

Autor: Njuz.at

Svet

09.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz saobraćajnih nesreća u Beču izazvan od strane Srbina

FILMSKA POTERA U BEČU ZBOG SRBINA: Divljao po gradu, povređene tri osobe!

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija

U petak uveče, Beč je bio poprište niza saobraćajnih nesreća koje je izazvao 34-godišnji Srbin. Pod uticajem narkotika i bez vozačke dozvole, on je prvo ignorisao znak za zaustavljanje policije i krenuo u bekstvo kroz grad.

Ova serija udesa ostavila je tri osobe povređene i izazvala haos na bečkim ulicama.


**Policija u poteri**



Policajci su pokušali da zaustave vozača u blizini Gaudenzdorferovog pojasa u Majdlingu, ali je on nastavio da juri kroz prometne saobraćajnice, ignorišući crvena svetla i ugrožavajući živote drugih učesnika u saobraćaju.

U jednom trenutku, čak je skrenuo na trotoar i zaleteo se ka policajcima, koji su jedva izbegli sudar skokom u stranu.


**Serija sudara**



Vozač je nastavio svoj besramni beg, prolazeći kroz crveno svetlo i obarajući biciklistu, a potom se zakucao u automobil iz suprotnog smera.

Tek nakon što je udario u drugo vozilo, njegovo motorizovano bekstvo je zaustavljeno, ali ne pre nego što je teže povredio 52-godišnju ženu i lakše povredio 28-godišnjeg putnika u tom vozilu.


**Hapšenje i optužbe**



Nakon serije udesa, 34-godišnjak je privremeno uhapšen i prijavljen je zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela, uključujući naneo teške telesne povrede, namerno ugrožavanje zajednice i povredu Zakona o opojnim supstancama.

Takođe, pronađena je droga u njegovom vozilu, a utvrđeno je i da nije posedovao vozačku dozvolu.


Ova serija saobraćajnih nesreća u Beču izazvala je ozbiljnu zabrinutost među građanima, ali je srećom zahvaljujući opreznom ponašanju ostalih učesnika u saobraćaju izbegnuto veće tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading